Kaupunki kerää tietoa ensi kesän tapahtumista

Julkaistu 18.01.2024

Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut haluaa auttaa kaupungin eri kulttuuritoimijoita kesätapahtumista viestimisessä, samalla edistäen kaupungin ja muiden toimijoiden välistä yhteistyötä. Kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden kerää tällä hetkellä tietoa ensi kesänä järjestettävistä tapahtumista yhteiseksi esitteeksi.

”Kotka on täynnä hienoja kesätapahtumia, ja toivomme voivamme tällä tavalla saada kaikille lisää yleisöjä läheltä ja kaukaa”, kulttuurijohtaja Tomi Purovaara kertoo.
”Tapahtumia järjestetään Kotkan eri puolilla, ja olisi hienoa, että kaupunkilaiset voisivat tutustua uusiin tekijöihin kylillä ja vaikkapa eri saarissa”, Purovaara muistuttaa.

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen sähköinen kyselylomake on avoinna 5.2. saakka. Lomakkeen kautta voi ilmoittaa tietoja Kotkassa kesä-elokuussa 2024 järjestettävistä yleisölle avoimista kulttuuri- ja taidetapahtumista. Saatujen tietojen avulla laaditaan toukokuussa verkossa ja printtiversiona julkaistavaa yhteistä viestintää.

”Kaikenlainen yhteistoiminta on hyvästä”, Purovaara kuvailee.
”Järjestämme mukaan tuleville toimijoille yhteisen kokoontumisen Vellamon Ruumassa 14.2. klo 16.30. Voimme silloin yhdessä katsoa löytyykö mahdollisuuksia uudenlaiselle yhteistyölle tapahtumien kesken sekä myös kaupungin kanssa”, Purovaara ideoi.

Sähköinen kyselylomake on avoinna 5.2. saakka osoitteessa: kotka.fi/ilmoitatapahtuma

Ilmoittautumiset 14.2. klo 16.30 tilaisuuteen 12.2. mennessä: kulttuuri@kotka.fi