Joukkoliikenne

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kotkan seudun joukkoliikenteestä, eli Kotka-Hamina-Pyhtää-alueen paikallisliikenteestä, joka kulkee nimellä Jonne & Minne  – Kotkan seudun liikenne. Kotkan seudun joukkoliikenteellä on myös omat sivut www.jonnejaminne.fi, josta on toistaiseksi uudelleenohjaus sivustolle www.kotkanaikataulut.fi. Kotkan seudun liikenteessä on käytössä Waltti-kortti sekä edulliset vyöhykepohjaiset Waltti-taksat.

kuvassa waltti logo

Waltti-kortin voit hankkia Waltti-nettimyynnistä sekä seudun Waltti-palvelupisteistä, jotka ovat Kotkan asiointipiste Ruori, Haminan linnoituksen uimahallin kahvio sekä Pyhtään kunnankirjasto. Yksittäisiä matkoja varten voi ostaa Waltti -mobiililipun tai matkan voi tarvittaessa maksaa myös käteisellä, ks. lisää matkalipuista sekä hinnoista.

Ajantasaiset aikataulutiedot voit aina tarkistaa Kotkan seudun bussiaikataulut-sivustosta www.kotkanaikataulut.fi tai Kotkan seudun paikallisliikenteen reittioppaasta kotka.digitransit.fi

Joukkoliikennettä täydentää kesäkaudella Kotkassa myös kaupunkipyöräjärjestelmä

Vuoden 2022 alusta lähtien Kotkan seudun joukkoliikenteessä on käytössä näkyvyyttä ja tunnistettavuutta parantava hyväntuulinen Jonne&Minne -ilme. Lue lisää uudistuksesta:  Kotkan seudun joukkoliikenne muuttuu Jonneksi ja Minneksi (30.12.2021)

p.s. osoitteesta www.jonnejaminne.fi on toistaiseksi uudelleenohjaus Kotkan seudun bussiaikataulut-sivustoon  www.kotkanaikataulut.fi