Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa

Uusi nelipäiväinen kaupunkifestivaali Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa järjestetään keskiviikosta lauantaihin 13. – 16.10.2021. Tapahtuman ohjelma koostuu valo- ja äänitaideteoksista sekä valaistuista kohteista, joita voi ihailla täysin maksutta. Tapahtuma pitää sisällään myös muuta ohjelmasisältöä.

Valoreitti koostuu kymmenestä valaistusta kohteesta ja valotaideteoksesta; Kotkan kaupungintalolta alkava reitti kulkee kaupunginteatterin kautta Sibeliuksenpuistoon, josta reitti jatkuu Kotkan konserttitalon ja Toivo Pekkasen puiston kautta vanhalle sairaalalle ja Haukkavuoren näkötornille. Kotkan kirkon ja Merikeskus Vellamon valaisua voi ihastella joko reitin alku-, keski- tai loppuvaiheessa.

Valoreitti on avoinna:

ke – to 13. – 14.10. klo 18 – 21

pe – la 15. – 16.10. klo 18 – 22

Kustaankatu (kaupungintalon edusta) suljetaan ke – la valoreitin aukioloaikoina.

Valoreitin lisäksi tapahtumassa on runsaasti ohjelmaa ja ääntä. Aaltoja!-tapahtumassa voi tutustua Purple waves -ääniteokseen Kotkan pääkirjastolla, Monikulttuurisen toimintakeskus Myllyn koko perheen elämyspihaan, Haukkavuoren näkötornin sisätiloissa projisoituun av-taiteeseen ja hypnoottiseen äänikollaasiin majakkasaaren äänimaailmoista, Osku Mediatalon Valoja ja varjoja -näyttelyyn, Promenadi-konserttiin Kotkan kirkossa, Jazzin aaltoja -konserttiin Nelosteatterilla tai vietä iloinen päivä lauantaina Yhteisötalo Messillä lapsille suunnattujen valotyöpajojen ja valotanssiesitysten parissa. Koko tapahtuman ajan Lehmuskujalla tapahtumakävijät pääsevät nauttimaan mm. katuruoasta, lettukahveista ja anniskelusta ohjelmineen. Lehmuskujan ohjelmaa organisoi Kotkan kauppatie. Lisäksi keskustan alueelle on tulossa Taidepolku, joka tuo taidetta keskustan eri toimitiloihin.

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtuman löydät:

Verkkosivut: www.aaltojafestivaali.fi

FACEBOOK

Instagram

Haluatko mukaan?

Ota yhteyttä:

tapahtumapäällikkö Tiina Salonen
tiina.salonen(a)kotka.fi
0400 608 997