Nuorisotila Welho

Kohtaamispaikka keskellä Karhuvuorta!

Nuorisotila Welho sijaitsee Karhuvuoren koulun sekä kirjaston kanssa samassa rakennuksessa. Päivisin tilamme ovat koulun ja kirjaston käytössä, mutta iltapäivisin ja iltaisin sama paikka toimii nuorisotilana.

Welhosta löytyy bilis- ja pingispöydät sekä erilaisia lautapelejä ihan uusista vähän vanhempiin. Welhossa voi halutessaan kokkailla, hengailla tai muuten vain tavata ystäviä. Ohjaajat ovat Welhossa nuoria varten.

Tärkeintä Welhossa on yhdessä oleminen ja tekeminen toisia kunnioittaen sekä kaikkia arvostaen. Toimintaa järjestetään pääasiassa nuorten aloitteesta niin, että kaikilla on mahdollisuus ja oikeus olla mukana toiminnan suunnittelussa sekä toteutuksessa.

 

Welhossa järjestetään huoltajailta keskiviikkona 20.9.2023. Welhossa käyvien lasten ja nuorten äidit, isät ja muut huoltajat tervetuloa tutustumaan nuorisotilan ohjaajiin ja toimintoihin nuokkarille! Tarjoamme kahvit ja esittelemme tilat. Voit tulla vain piipahtamaan, tai kahvittelemaan pidemmäksikin aikaa kello 17-19 välillä.

 

1.-6. -luokkalaisille järjestetään retkipäiviä! Kyseisinä päivinä ei ole ”normaalia sisäwelhoa” lainkaan, vaan pelkästään retki lähimaastoon. Retkeilijöille on varattu mukaan pieni eväs. Oma vesipullo on hyvä olla mukana.

Lähtö Welhon pääovilta kello 15 ja paluu samaan paikkaan noin kello 17. Mikäli sää todella sateinen, retki perutaan. Retkipäivät pidetään torstaisin: 21.9., 12.10. ja 9.11.2023.

 

Viikoilla 39 ja 40 poikkeusaukioloaikoja Welhossa!

Viikolla 39 Welho on auki vain maanantaina 25.9. ja torstaina 28.9.2023

Viikolla 40 Welho on auki maanantaina 2.10., keskiviikkona 4.10. ja torstaina 5.10.2023.

 

 

Welhoa voi seurata sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Instagram

Snapchat: nutawelho