Valtuustoryhmät

Valtuustoryhmiä on seitsemän: Sosialidemokraattien, Kokoomus RKP:n, Vasemmistoliiton, Perussuomalaisten, Vihreiden, Kristillisdemokraattien ja Kansalaispuolueen valtuustoryhmät.

 

Sosialidemokraattien valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja on Pia Hurtta, varapuheenjohtajat Tiina Montonen ja Kari Niininen ja sihteeri Riku Pirinen.

Ryhmässä on 16 valtuutettua: Jari Elo, Jarno Hagren, Mia Harkko, Anne Heikkilä, Pia Hurtta, Jukka Lopperi, Tiina Montonen, Kari Niininen, Sirpa Paatero, Riku Pirinen, Pekka Posti, Irma Rajantie, Pirjo Romppanen, Kim Soares, Minna Suomi ja Sami Virtanen.

Kokoomus RKP:n valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja on Saila Piipari-Huovila, I varapuheenjohtaja Markku Saastamoinen ja II varapuheenjohtaja Mette Godenhjelm ja sihteeri Johan Bardy.

Ryhmässä on 12 Kokoomuksen ja yksi RKP:n valtuutettua: Mika Arola, Johan Bardy (RKP), Jari Elomaa, Mette Godenhjelm , Pasi Hirvonen, Mia Holmberg, Matti Koski, Topias Kotiniemi, Lasse Mustonen, Saila Piipari-Huovila, Sami Ristiniemi, Markku Saastamoinen ja Anu Tiilikainen.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Antti Hyyryläinen ja sihteeri Joona Mielonen.

Ryhmässä on 7 valtuutettua: Juhani Hodju, Antti Hyyryläinen, Joona Mielonen, Seija Piipponen-Pekkola, Suvi Silvala, Pirjo Tujula ja Pentti Välipakka.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Jani Paananen ja varapuheenjohtajana Samuli Sibakoff sekä sihteerinä Kari Luukkanen.

Ryhmässä on kuusi valtuutettua: Kimmo Dufva, Juho Eerola, Olli Kekkonen, Jani Paananen, Samuli Sibakoff ja Freddy van Wonterghem.

Vihreiden valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Petri Pietiläinen.

Ryhmässä on kuusi valtuutettua: Juha Attenberg, Marianne Bruce, Mervi Haakana, Iivonen Tommi, Maria Lehtomeri ja Petri Pietiläinen.

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Mikko Almgren.

Ryhmässä on kaksi valtuutettua: Mikko Almgren ja Mika Salminen.

Kotkan Kansalaispuolueen valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Vesa Levonen.

Ryhmässä on yksi valtuutettu: Vesa Levonen (sit.).