Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tuottaa kaupungin kulttuuripalveluita ja tapahtumia, kuten Kotkan Meripäiviä, Kotkan kesäkonsertteja sekä Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -festivaalia. Yksikön tehtävänä on myös koordinoida seudun kulttuuritoimintaa, sekä tarjota tukea ja apua tapahtumien järjestämisessä niin yhteisöille kuin yksityisille.

Kulttuurin- ja taiteentekijät sekä -tuottajat!

Osallistu Kotkan kulttuuritarjonnan kyselyyn!
Kyselyyn pääset seuraavasta linkistä (avautuu uuteen välilehteen): e-lomake

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Kulttuuri ja tapahtumapalveluiden yksikön pääasiallisena tehtävänä on tuottaa kaupunkiin tapahtumia, kuten Kotkan Meripäivät ja Aaltoja! Valoa ja ääntä -festivaalin. Lisäksi kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tukee omaehtoista kulttuurin tekemistä avustusten ja toimitilojen (mm. konserttitalo, Nelosteatteri) kautta, sekä tarjoamalla tapahtuman järjestäjille tuotannollista neuvontaa ja suunnitteluapua.
Kotkan lastenkulttuurikeskus Laivuri tuottaa ja kehittää lapsilähtöistä ja yhdenvertaista lastenkulttuuria, jota ovat tekemässä taidealan ammattilaiset.

Toimi näin

Voit tutustua Kotkan tapahtumatarjontaan mm. Kotkan kaupungin verkkosivuilta, sosiaalisessa mediassa sekä Kymenlaaksonyt.fi -tapahtumakalenterista.

Palvelupaikat kartalla

Asiointi