CCI4Change-hanke

CCI4Change-hankkeen tavoitteena on yhdistää kaupungit ja kunnat luovien alojen toimijoiden kanssa etsimään uusia keinoja energian kulutuksen vähentämiseen. Tarkoituksena on lisäksi osallistaa kuntalaisia keksimään uusia tapoja pienentää energian kulutusta sekä kannustaa heitä toteuttamaan niitä.

AVOIN HAKU LUOVILLE ALOILLE COOL KOTKA- PILOTTITOTEUTUKSIIN AUKEAA 2.5.2024! Lisätietoa löydät alla olevasta linkistä.

AVOIN HAKU pilottitoteutuksiin

Hankkeesta 80 prosenttia rahoitetaan Interreg Baltic Sea -ohjelman kautta ja jäljelle jäävän 20 prosenttia rahoittavat yhteistyökumppanit.

Lue lisää hankkeesta (pdf-tiedosto aukeaa uuteen välilehteen): täältä

More about the project in English (pdf file opens in a new tab): here


COOL Kotka

Etsimme kulttuuri- ja luovan alan toimijoita pilotteihin edistämään COOL Kotka-ilmiötä luovin menetelmin. Tavoitteena on saada osallistettua yhteisöjä mukaan toimimaan energian säästämiseksi uusilla tavoilla.

Mikä ihmeen COOL Kotka?

Cool Kotka on ohjelma ja ilmiö, jonka avulla halutaan edistää kaupunkilaisten kestävän kehityksen mukaista elämäntapaa ja erityisesti energian säästämistä. COOL Kotka sai inspiraationsa Elävän musiikin ilmastotiekarttahankkeesta.

Miten?

Ohjelmassa on varattu 25 000 – 30 000 € luovan ja kulttuurialan toimijoiden Cool Kotka -ilmiöön perustuviin pilottiprojekteihin, jotka osallistavat kaupunkilaisia mukaan ilmiön toteuttamiseen.

Projektit kilpailutetaan kaupungin toimesta huhti-toukokuun aikana ja mukaan valitaan 2-4 projektia. Ohjelmassa koulutetaan luovan alan toimijoita osallistumaan kilpailutuksiin.

Tule kuulemaan lisää

COOL Kotka Kick Offiin 19.3.2024 klo 17 Merikeskus Vellamoon (monitoimitila Ruuma). Tilaisuus on avoin keskustelutilaisuus, jossa paikalla on hankkeen kumppanien edustajia. Ilmoittaudu tilaisuuteen: tomi.purovaara@kotka.fi

 

Uutiskirjeet

viikko 49

 

Hankkeen kumppanit

Kotkan kaupunki (kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, kaupunkikehitys, ympäristöpalvelut)
Cursor Oy
XAMK
Skånen alue (Ruotsi)
Jurmalan kaupunki (Latvia)
Jurmalan paikallishallinto (Latvia)
Riikan kunnallinen virasto “Riga Energy Agency” (Latvia)
Itämeren maiden neuvosto (CBSS)