Niinlahti

Niinlahti sijaitsee kauniilla niemellä, Mussalon saaren länsirannalla noin 500 m päässä golfkentästä.

Majoitus

Päärakennus on pieni talo, jonka alakerrassa on huone ja keittiö sekä yläkerrassa 2 pikkuhuonetta. Päärakennukseen voi majoittua 6 henkilöä (sähkölämmitys ja takkauuni). Lisäksi alueella on 6 henkilölle majoitusaitta, puulämmitteinen rantasauna, liiteri, käymälät, grillipaikka ja huvimaja.

Keittiö

Kesävesijohdosta touko–lokakuussa tulee puhdasta juomakelpoista vesijohtovettä päärakennuksen ja saunan nurkalle. Talviaikana ryhmien on hoidettava itse juomavesi. Ruokailu- ja ruuanvalmistusastiastot ovat n. 20 henkilölle.

Huom! Sauna ei ole käytössä kesäveden sulkuaikana.

Muuta

Alueelle voi pystyttää telttoja. Lentopallokenttä soveltuu myös muihin pihapeleihin. Puhdas uimavesi, ryhmien on käytössä on yksi vene. Lähellä myös Santalahden luontopolku.

Niinlahti on ensisijaisesti tarkoitettu lapsi- ja nuorisoryhmien käyttöön, mutta on myös erinomainen retkikohde aikuisille.

Koulujen kesäloma-aikojen käyttövuorot leirialueilla

Leirialueiden käyttövuoroja haetaan yhteishaussa, joka päättyy 28.2. klo 15. Jakopäätös tehdään nuorisotoimessa 15.3. mennessä. Etusija leirivuoroihin on kotkalaisella nuorisotoiminnalla. Myönnettyyn aikaan vaikuttavat myös osallistujien määrä, leirin kesto ja toiminnan laatu sekä alueen sopivuus ao. toiminnalle. Päätöksestä ilmoitetaan hakijoille kirjallisesti. Maksut määräytyvät Kotkan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden lautakunnan päättämällä tavalla. Jäljelle jääneet vuorot myönnetään varausjärjestyksessä.

Käyttövuoroanomus