Luovi

Leirikeskus Luovi sijaitsee meren rannalla Kaarniemessä n. 20 km Kotkan keskustasta. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet; luontopolut, jalka- ja lentopallokentät, 6-ratainen minigolfalue ja mahdollisuus frisbeegolfin harjoitteluun.

Puhdas uimaranta. 5 km pururata Karhulan jäähallilta, talvella valaistu latu.

Majoitus
Päärakennuksessa on yhteensä 18 vuodepaikkaa (lisäksi levitettävä vuodesohva) kolmessa huoneessa. Vierasmaja Viekossa (2h+k+kph) on tilat 5:lle. Pikkumökki on toistaiseksi käyttökiellossa.

Vuoteissa patjat, tyynyt ja peitteet. Majoittujilla on oltava lakanat myös omaa makuupussia käytetäessä.

Keittiö
Keittiössä on ruuanvalmistus- ja ruokailuastiastot n. 50 henkilölle, laitosliesi, kylmäsailytystilat ja astianpesukone.

Muut tilat
Päärakennuksessa on sisällä wc-tilat, myös ulkokäymälät ovat käytössa. Sauna on puulämmitteinen, grillipaikat kodassa ja rannalla.

Varaustilanne

Voit selata leirialueen varaustilannetta alla olevasta linkistä. Kirjautumalla/rekisteröitymällä voit myös tehdä sähköisesti varaushakemuksia vapaille ajoille.

TIMMI-TILAVARAUS

Varauksen jälkeen

Täytäthän alla olevan sähköisen lomakkeen mahdollisimman pian varauksen päättymisen jälkeen.

Palautelomake

Koulujen kesäloma-aikojen käyttövuorot leirialueilla
Leirialueiden käyttövuoroja haetaan yhteishaussa, joka päättyy 28.2. klo 15. Jakopäätös tehdään nuorisotoimessa 15.3. mennessä. Etusija leirivuoroihin on kotkalaisella nuorisotoiminnalla. Myönnettyyn aikaan vaikuttavat myös osallistujien määrä, leirin kesto ja toiminnan laatu sekä alueen sopivuus ao. toiminnalle. Päätöksestä ilmoitetaan hakijoille kirjallisesti. Maksut määräytyvät Kotkan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden lautakunnan päättämällä tavalla. Jäljelle jääneet vuorot myönnetään varausjärjestyksessä.

Käyttövuoroanomus

Luovin avantouimarit ry
Luovin avantouimarit ry:n järjestämä avantouinti- ja saunomismahdollisuus syyskuun alusta huhtikuun lopulle keskiviikkoisin klo 16-20 ja sunnuntaisin klo 16-19. Sopimuskaudella 2022-2023 avantouintilipun hinta on 4 €/uintikerta.