Kulttuuritilat

Tiedote 13.3.2020

Kotkan konserttitalo ja Nelosteatteri suljetaan yleisötilaisuuksilta koronavirusriskin takia

Kotkan kulttuurin vastuualue sulkee hallinnoimansa Konserttitalon ja Nelosteatterin yleisötilaisuuksilta toukokuun loppuun asti. Päätös astuu voimaan heti.

Toimenpiteellä tuetaan kaupungin toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tilaisuuksien järjestäjiä pyydetään viestimään peruutuksista yleisöjään ja sidosryhmiään asianmukaisesti.

Tiloissa voidaan edelleen suorittaa kulttuurin harjoitustoimintaa järjestäjien harkinnan mukaan. Kaupunki korostaa vastuullisuuden ja tehostetun hygienian huomioimisen merkitystä taudin leviämisen estämisessä.

Tilojen uudelleen avautumisen ajankohtaa arvioidaan linjassa Kotkan kaupungin muuhun koronavirusta koskevaan päätöksentekoon.

Konserttitalon ja Nelosteatterin tilavarauksiin liittyvissä asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä Ruoriin tilavaraukset@kotka.fi

Lisätiedot: Kulttuurijohtaja Tomi Purovaara , tomi.purovaara@kotka.fi, 040 668 2747

Tästä voit tarkistaa ne Konserttitalon tilaisuudet, jotka on toistaiseksi peruttu tai siirretty myöhemmin järjestettäviksi.

 

Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluilla on tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen Kotkan konserttitalo (Keskuskatu 33) ja Nelosteatteri (Satamakatu 4). Tiloja on mahdollista käyttää myös yksityisiin tilaisuuksiin.

Näistä Konserttitalo on esteetön tila, Nelosteatteri on haastavampi.

Taiteilijoille on muutamia työskentelytiloja Nelosteatterilla sekä Vanhalla Paloasemalla.  Vanhan Paloaseman ateljeet on tarkoitettu lähinnä ammattitaiteilijoille. Tällä hetkellä kaikki ateljeet ovat vuokrattuna.

Löydät kaikki tilavarauksiin liittyvät asiat Asioi ja osallistu -kohdasta ylävalikosta.