Vuorohoito

Vuorohoito on tarkoitettu niille lapsille, jotka vanhempien työstä tai opiskelusta johtuen tarvitsevat hoitopaikan

aamuisin ennen klo 6,
iltaisin klo 18 jälkeen,
yöllä tai
viikonloppuisin.

Vuorohoitoa tarjotaan Raitin ja Meripirtin päiväkodeissa. Meripirtin päiväkoti on avoinna ympärivuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Raitin päiväkoti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 5.00 - 22.30 varattujen hoitovuorojen mukaisesti.

Toimi näin

Tee sähköinen päivähoitohakemus viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan. Jos päivähoidon tarve ei ole ennakoitavissa äkillisen työnsaannin tai koulutuksen aloittamisen takia, tulee hoitopaikkaa hakea viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon tarvetta. Voit täyttää hakemuksen myös kaupungin asiointipisteessä. Hakemus on voimassa yhden vuoden saapumispäivästä eteenpäin. Tee erillinen hakemus jokaisesta päivähoitoon hakevasta lapsesta.

Jos lapsellasi on jo kunnallinen hoitopaikka ja haluat hänelle siirron toiseen kunnalliseen hoitopaikkaan, uutta päivähoitohakemusta ei tarvitse täyttää. Tässä tapauksessa ota yhteys varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

Toimita tuloselvitykset varhaiskasvatuksen asiakasmaksun määrittämistä varten kahden viikon kuluessa hoidon aloittamisesta. Mikäli tuloselvitystä ei toimiteta, peritään varhaiskasvatuksesta korkein maksu. Varhaiskasvatuksessa on käytössä hoitoaikaperusteinen laskutus. Arvioi laskutusta varten lapsesi hoitopäivien yhteenlaskettu tuntimäärä kuukaudessa.

Palvelupaikat kartalla

Asiointikanavat