Liikuntatilat ja -alueet

Liikuntapaikkoina Kotkassa on mm. 11 liikuntahallia, 28 koulun liikuntatilaa, 9 kuntorataa, yhteensä 32 km valaistua sekä 60 km kunnossapidettävää latua. Lisäksi Kotkassa on 18 urheilu- ja palloilukenttää sekä useita lähiliikuntapaikkoja.

Kaikesta Kotkan liikuntatilojen käytöstä n. 70 % on seurojen juniorikäyttöä, joka on vuoden 1992 KH:n päätöksellä maksutonta. Liikuntapalveluja tuotetaan yhteistyössä järjestöjen ja seurojen kanssa.

Vuorojen varaaminen

Harjoitusvuorot harjoituskaudelle 2020-2021

Kotkan koulujen liikuntatilojen, Karhulan ja Mussalon liikuntahallien, Karhuvuoren urheilutalon, Kamppailukeskuksen, Savotan/Savotan toimintakeskuksen, Jylpyn salin sekä uima- ja jäähallien harjoitusvuorot kaudelle 2020-21 julistetaan haettaviksi.

Uimahallien vuorot haetaan vain kaupungin nettisivujen kautta sähköisellä lomakkeella. Jäähallien vuorot haetaan vain sähköisesti osoitteessa https://webtimmi.kotka.fi/WebTimmi/#/ Muiden tilojen hakemukset, joista ilmenee ryhmä(t) joille vuoroa anotaan, ryhmän koko sekä ikäluokka, tulee toimittaa liikuntapalveluihin s-postilla liikuntapalvelut@kotka.fi 31.5.2020 klo 15.00 mennessä. Lomakkeet ja hakulinkit löytyvät os. https://www.kotka.fi/vapaaaika/liikunta/lomakkeet/

Timmi tilavarausjärjestelmä

Lisätiedot

Jäähallit: Asiakaspalvelupiste Ruori, tilavarauspalvelu
Uimahallit ja muut tilat: Tapani Laakso

Jäähallien ja uimahallien vakio- ja yksittäisvaraukset tehdään sähköisellä lomakkeella (linkki lisätään myöhemmin).

Muiden liikunta- ja urheilutilojen vakiovaraukset:

Tapani Laakso
Liikuntasuunnittelija

Huomioi harjoitusvuorojen hakuajat!

Muiden liikunta- ja urheilutilojen yksittäisvaraukset sekä Hedsam-avainkortit liikuntatiloihin: tilavaraukset (at) kotka.fi