Liikuntatilat ja -alueet

Liikuntapaikkoina Kotkassa on mm. 11 liikuntahallia, 28 koulun liikuntatilaa, 9 kuntorataa, yhteensä 32 km valaistua sekä 60 km kunnossapidettävää latua. Lisäksi Kotkassa on 18 urheilu- ja palloilukenttää sekä useita lähiliikuntapaikkoja.

Kaikesta Kotkan liikuntatilojen käytöstä n. 70 % on seurojen juniorikäyttöä, joka on vuoden 1992 KH:n päätöksellä maksutonta. Liikuntapalveluja tuotetaan yhteistyössä järjestöjen ja seurojen kanssa.

Vuorojen varaaminen

Harjoitusvuorot liikuntasaleihin ja -halleihin harjoituskaudelle 2020-2021 on jaettu. Vapaita vakiovuoroja voi tiedustella liikuntapalveluista.

Ruonalan urheiluhallin talviharjoitusvuorot kaudelle 2020-2021 julistetaan urheiluseurojen ja yhteisöjen haettaviksi. Anomukset on toimitettava liikuntapalveluihin sähköpostitse (liikuntapalvelut@kotka.fi) viimeistään 27.9.2020 ja anomuksessa on eriteltävä jokainen yksittäinen joukkue, joille vuoroja anotaan, sekä arvioitu ryhmän koko. Harjoitusvuorojen haun yhteydessä tulee hakea myös turnaukset ja tapahtumat.

Anomuslomake saatavana  Lomakkeet-sivulta.

 

Timmi tilavarausjärjestelmä

Lisätiedot

Jäähallit: Asiakaspalvelupiste Ruori, tilavarauspalvelu
Uimahallit ja muut tilat: Tapani Laakso

Jäähallien ja uimahallien vakio- ja yksittäisvaraukset tehdään sähköisellä lomakkeella (linkki lisätään myöhemmin).

Muiden liikunta- ja urheilutilojen vakiovaraukset:

Tapani Laakso
Liikuntasuunnittelija

Huomioi harjoitusvuorojen hakuajat!

Muiden liikunta- ja urheilutilojen yksittäisvaraukset sekä Hedsam-avainkortit liikuntatiloihin: tilavaraukset (at) kotka.fi