Kotkan Konserttitalo

Vuonna 1907 valmistuneen konserttitalon on suunnitellut Eliel Saarinen. Aiemmin Työväentalona toiminut rakennus kunnostettiin ja restauroitiin perusteellisesti vuosina 1985 ja 1986. Kotkan konserttitalo toimii konsertti-, juhla-, kokous- ja kongressitilana.

Sijainti ja käyntiosoite

Keskuskatu 33, 48100 Kotka

Esitystila

Sali 305 m2 (15,5 x 19,7 m), 463 paikkaa, joista parvekeella 78, salissa permannolla on tasalattia (rivit 16-18 korotettuja), näyttämön korko n. 40 cm, Näyttämö 130 m2, leveys 12,5 m, syvyys 10 m, korkeus 6,2 m. Sali on pimennettävissä.

Tekniikka ja varustus

Perushintaan sisältyvät vahtimestarin palvelut, kuorokorokkeet, puhujapönttö, johtajankoroke ja -teline ja nuottitelineet.

Tekniikka (lisämaksusta)

Äänentoistolaitteet, sähköpiano, valolaitteet, kaksi siirrettävää valkokangasta, kannettava tietokone, toimistokäyttöön soveltuva videotykki, fläppitaulu.
Flyygelin käytöstä on sovittava erikseen Kymi Sinfonietan kanssa.

Kotkan_Konserttitalo_salin_pohjakuva

Tekniikkatiedustelut:

Vahtimestari
Hans Lindqvist
040 736 5669
hans.lindqvist (at) kotka.fi

Kotkan_Konserttitalon_vuokrahinnasto_1.1.2020 alkaen

Konserttitalon_varauslomake

Kulttuuritilojen yleiset vuokrausehdot 2020-2021

Konserttitalon varaustilanne
(linkki aukeaa erilliseen ikkunaan Timmi-tilanvarausohjelmaan)

Tilavarausten sähköinen asiointi

Timmi-järjestelmän kautta varataan liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritiloja sekä kokous- ja tapahtumatiloja. Tehdäksesi varaushakemuksen sinun tulee olla ensin rekisteröitynyt Timmiin joko yksityishenkilönä tai edustamasi seuran/järjestön yhteyshenkilönä.

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuorokauden.

Muut yhteystiedot

Kohteen palvelut

Asiointipiste Ruori

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuorokauden.

Kulttuuritilat

Kotkassa kulttuuritilat on tarkoitettu kuntalaisille, harrastajille ja erilaisten tapahtumien järjestäjille. Kaupungilla on erilaisiin tarpeisiin soveltuvia kulttuuritiloja. Konserttitalossa järjestetään konsertteja messuja yms. yleisötapahtumia. Nelosteatteri on lähinnä harrastajille tarkoitettu "matalan kynnyksen" talo. Tiloja voi

Toimi näin

Ota yhteyttä tilavarauksen asiakaspalveluun.

Palvelupaikat kartalla

Asiointikanavat