Kesätyötehtävät

Varhaiskasvatustyö(20 paikkaa)

Päiväkodit 

Meillä varhaiskasvatuksessa on kesätyöpaikka tarjolla aktiiviselle ja innokkaalle nuorelle, joka haluaa tutustua päiväkodin lapsiryhmän toimintaan. Saat perehdytyksen lapsiryhmän avustaviin monipuolisiin työtehtäviin. Pääset tutkimaan ja ihmettelemään yhdessä lasten kanssa. Saat osallistua leikkeihin ja peleihin sisällä ja ulkona.

Päiväkodin henkilöstö opastaa sinua ohjaamaan, neuvomaan ja auttamaan 1 – 6 -vuotiaita lapsia päivittäisissä toimissaan. Tämä voi olla myös ponnahduslauta tulevalle urallesi varhaiskasvatuksessa.

Kulttuurityö ja muut työt (37 paikkaa)

Kulttuuriasiankeskuksen työt

Kotkan Meripäivien tapahtuma-avustajan tehtävät. Tehtäviin kuuluu erilaisia tapahtuman valmistamiseen ja rakentamiseen liittyviä järjestelytehtäviä esimerkiksi aluesomistusta (banderollien ripustamista), esitteiden jakoa, tavaroiden kuljetusta ja kantamista.

Tapahtuman aikana tehtävät ovat asiakaspalvelua (tapahtuma-alueella ja infossa opastamista), juoksevien tehtävien hoitamista, tapahtumalavojen avustavia tehtäviä kuten takahuonejärjestelyjä. Tapahtuman jälkeen purkutöitä. Työ sisältää viikonloppu työtä. Ajokortti katsotaan eduksi.

Lasten kulttuurikeskus

Lasten Meripäivien tapahtuma-avustajan tehtävät. Tapahtuma-avustajat toimivat tapahtumatuottajien avustajina. Tehtäviin kuuluu erilaisia tapahtuman valmistamiseen ja rakentamiseen liittyviä järjestelytehtäviä esimerkiksi aluesomistusta (somistuksen suunnittelu ja toteutus), esitteiden jakoa, tavaroiden kuljetusta ja kantamista. Tapahtuman aikana tapahtuma-avustajat sekä viihdyttävät lapsia ja heidän perheitään (lapsiperheiden asiakaspalvelu) että toimivat avustajina/avustavina ohjaajina pajatoiminnassa.

Lisäksi tehtävät ovat asiakaspalvelua (tapahtuma-alueella ja infossa opastamista), juoksevien tehtävien hoitamista, tapahtumalavojen avustavia tehtäviä kuten takahuonejärjestelyjä. Tapahtuman jälkeen purkutöitä.

Kirjastotyöt

Kotkan pääkirjasto
Karhulan kirjasto
Kirjastoavustajan tehtävät

Avustavia töitä kirjastossa. Ensisijaisesti palautusten käsittelyä palautus automaatilla. Myös mahdollisesti kirjamyynnistä huolehtimista yms. Voi sisältää myös vahtimestarien kanssa työskentelyä.

Museotyöt

Ruuman näyttelytilan ja käsikirjaston valvonta ja asiakaspalvelu sekä mahdollisesti Vellamon muut asiakaspalvelua avustavat tehtävät.

Haukkavuoren näkötorni

Pienimuotoisen kioskitoiminnan pyörittäminen tornilla. Siivous ja muut huoltotehtävät. Taidenäyttelyn avustavat tehtävät. Näkötornin avaaminen ja sulkeminen sekä asiakkaiden opastaminen. Asiakasmäärän laskeminen ja seuranta.

Asiakaspalvelupiste Ruori

Erilaisia hallinnon toimistotehtäviä ml. kulunvalvontaa ja asiakaspalvelua. Työpisteenä kaupungintalon info (virastomestarit) ja asiakaspalvelupiste Ruori. Mahdollista on tehdä myös joitain tietotekniikkaan liittyviä tehtäviä.

Tekniset palvelut hallinto

Toimistotyö; Tehtäväkuvana on kiertotalouden edistäminen osana varastopalveluiden kehittymistä. Tehtävässä tarvitaan Excelin osaamista.

 

NUORISOTYÖ (8 paikkaa)

Päiväleiritoiminta on suunnattu alakoululaisille ja tarkoituksena on järjestää monipuolista tekemistä lasten kesälomapäiviin.

Päiväleirinohjaajan työ on lasten kanssa toimimista, pelaamista, leikkimistä, toiminnan suunnittelua ja toteutusta ja ohjaamista yhdessä nuorisonohjaajien kanssa. Saat itse mahdollisuuden ideoida tekemistä lapsille! Päivän aikana pelataan, askarrellaan, kisaillaan ja visaillaan ja ruokaillaan yhdessä lasten kanssa.

Työhön kuuluu tilojen siistimistä ja järjestämistä. Työtä tehdään niin sisällä kuin ulkonakin.

 

SIIVOUSTYÖ (24 paikkaa)

Siivoustoimisto                                                          

Puhtauspalvelun avustavat tehtävät laitoshuoltajan työparina ylläpito- ja perussiivoustehtävissä kouluissa, päiväkodeissa, virastoissa ja liikuntapaikoilla (20 työpaikkaa)

Puhtauspalvelun toimistossa (Kauppakatu 3) työnjohdon avustavissa tehtävissä (esim. koneiden ja välineiden kuljetus) sekä ajoittain siivoustyötä (4 työpaikkaa). Ajokortti välttämätön.

 

PUISTOTYÖ (26 paikkaa)

Puistotyö

Puistojen ja kiinteistöpihojen viheralueiden hoitotyöt, joka sisältää mm. roskien keruuta, kitkemistä, nurmialueiden viimeistelytöitä, maalausta jne.
Osa töistä alkaa toukokuun alussa, joten sopii hyvin abeille. Osalla toivotaan olevan ajokortti.

 

LIIKUNTAPAIKKOJEN KENTÄNHOITOTYÖT (16 paikkaa)

Liikuntapaikkojen kentänhoitotyö

Työ on liikuntapaikkojenhoitajan aputyötä. Työ on pääasiallisesti ruumiillista ulkotyötä, mm. ruohonleikkuuta, tapahtumien järjestelyä, roskien keräämistä ym. Työ tapahtuu pääasiallisesti pareittain tai ryhmässä liikuntapaikkojenhoitajan ohjatessa.