Santarannan telttaleirialue

Noin 16 ha:n alue sijaitsee Kuutsalon saaren itärannalla. Santarannan pitkä hiekkaranta ja männikkömetsät antavat upeat puitteet erilaisille leireille ja retkille. Alueella keitto- ja ruokailukatos, (keittiössä ei ole astioita) sauna, ulkokäymälät, kesävesijohto, pieni kellari. Venelaituri alueen länsirannalla Sukosenpohjassa.

Alueella ei ole sähköä.

Santaranta on ensisijaisesti nuorisoryhmien käytössä. Se sopii myös kaikenikäisten ryhmien retkikohteeksi. Kokoa porukka ja lähde saariretkelle!

Omaa venettäkään ei tarvita koska Kuutsalon tuurimoottorilla pääsee Mullinkylään. Sieltä on n. 4 km kävely-/pyöräilymatka metsätietä Santarantaan.

Ryhmät voivat myös tilata kuljetuksen perille alan yrittäjiltä. Venematka Sapokan venesatamasta Santarannan lähinpään laituriin Sukosenpohjassa kestää n. 30 min.

Koulujen kesäloma-aikojen käyttövuorot leirialueilla:
Leirialueiden käyttövuoroja haetaan yhteishaussa, joka päättyy 28.2. klo 15. Jakopäätös tehdään nuorisotoimessa 15.3. mennessä. Etusija leirivuoroihin on kotkalaisella nuorisotoiminnalla. Myönnettyyn aikaan vaikuttavat myös osallistujien määrä, leirin kesto ja toiminnan laatu sekä alueen sopivuus ao. toiminnalle. Päätöksestä ilmoitetaan hakijoille kirjallisesti. Maksut määräytyvät Kotkan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden lautakunnan päättämällä tavalla. Jäljelle jääneet vuorot myönnetään varausjärjestyksessä.

Käyttövuoroanomus