Vapaa-ajan tontit Pitkäsaari

Kotkasta on mahdollista nauttia myös vapaa-ajan asumisen muodossa. Merellinen miljöö ja saaristo ovat omiaan irrottamaan arjesta ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta omassa rauhassa.

Tällä hetkellä kaupungilla on myynnissä viisi kaunista vapaa-ajan tonttia Pitkäsaaresta.

Pitkäsaari

Merimatka saareen jättää kiireen mantereelle, vaikka matka onkin lyhyt. Pitkäsaari sijaitsee Piiparniemen edustalla ja matkaa mantereelta on noin 500 m. Suulisniemen Itärannan venevalkamastakin matkaa kertyy vain 2,5 km. Saarelta veneilee mukavasti niin Kotkan, Pyhtään kuin Haminan puolella sijaitseviin saariin.

Vapaa-ajan tonttien hintaan kuuluu sähköliittymä, minkä lisäksi on mahdollista liittyä kesäveteen.

Kymen Navigaattorit ry:llä on Pitkäsaaressa saunarakennus, grillipaikkoja sekä yöpymiseen soveltuvia mökkejä, joita vuokrataan jäsenille.

KATSO PITKÄSAAREN VAPAA-AJAN TONTTEJA KARTTAPALVELUSTA

KATSO PITKÄSAAREN RAKENNUSPAIKAN ILMAKUVA

Haku ja varaus

Vapaa-ajan tontteja haetaan Etelä-Kymenlaakson karttapalvelusta. Varaus on voimassa kuusi kuukautta (6 kk), jonka jälkeen tontista tehdään kaupat. Vapaa-ajan tontteja ei ole mahdollista vuokrata. Karttapalvelussa näkyy vain vapaat, varattavissa olevat tontit.

Varaaminen tapahtuu klikkaamalla haluttua tonttia, jolloin tontin tiedot tulevat esiin sivun oikeaan laitaan. Klikkaa linkkiä ”lisää tämä tontti hakemukseen” ja siirry hakemukseen.

SIIRRY ETELÄ-KYMENLAAKSON KARTTAPALVELUUN

Vesijättömaa Pitkäsaaressa

Vesijättömaan lunastusta voi tiedustella Kaarniemen osakaskunnalta: Kari Klaavu, p. 0400 983 554, kari.klaavu@kymp.net.

Rakentamisen aloittaminen

Rakennuspaikan ostaja sitoutuu rakentamaan ranta-asemakaavan mukaisen lomarakennuksen kolmen vuoden kuluessa siten, että rakennuksessa voidaan tehdä käyttöönottotarkastus. Huomaathan, että vapaa-ajan tontteja ei voi myöskään rakentamattomana luovuttaa edelleen.

Pitkäsaaren kuvagalleria