Ohjeita nuorten kesätyöpaikkoja hakeville

HUOM! Hakuaika 2023 kesätöihin on päättynyt.

*************************************************

Kesätyöhaussa otetaan huomioon kotkalaiset hakijat jotka ovat syntyneet 2002 – 2007, jotka eivät ole olleet ennen kaupungin kesätöissä. Haastattelut suoritetaan viikoilla 6.3.-24.3.2023. Tuloksista ilmoitetaan 21.4.2023 mennessä.

Hakiessasi Kotkan kaupungin nuorten kesätyöpaikkoja käy läpi hakulomakkeeseen täytettävät tiedot kohta kohdalta. Vastaa kysymyksiin rehellisesti ja tarkasti.
Työsuhteet ajoittuvat 2.5. – 6.8.2023 väliselle ajalle ja niiden pituus on noin 3-4 viikkoa työpaikasta ja päivittäisestä työajasta riippuen.

Hakiessasi tehtävää, KuntaRekry -ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään (jos olet aikaisemmin käyttänyt ohjelmaa, ei uusia tunnuksia tarvitse luoda). Anna haluamasi käyttäjätunnus ja salasana ja säilytä ne huolellisesti. Voit haun käynnissä ollessa muuttaa hakemuksesi tietoja tunnuksillasi osoitteessa www.kuntarekry.fi > Omat tiedot
Täytä lomake huolellisesti oheisten ohjeiden mukaan.

Muista tallentaa tiedot ruuduissa, joissa on tallenna – painike.
Täytä kaikki osiot ja liiku niiden välillä edellinen ja seuraava – painikkeilla, tai yläpalkista klikkaamalla.

 1. Perustiedot:
  tarkista, että osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat yhteydenottoa varten kirjattu oikein (kirjoita puhelinnumerosi viivalla erotettuna operaattorin numerosta).
  Kohtaan Sähköinen tiedoksianto: valitse kyllä tai ei. Jos vastaat kyllä, sinulle voidaan ilmoittaa sähköisesti hakuprosessiin liittyvistä asioista (esim. haastattelukutsu ja valintapäätös).
  Lisätietoja kohtaan, kirjoita tähän voitko tehdä töitä viikonloppuina. Kerro myös mikäli sinulla on kesällä ajanjakso, jolloin et voi tehdä töitä.
 2. Tutkinnot:
  merkitse oppilaitos jossa opiskelet, tutkintoala, tutkintonimike ja alku- ja loppupäivämäärä. Laita raksi kohtaan ”Tämä on ylin tutkintosi”, muuten ohjelma ei anna lähettää hakemusta.
 3. Työkokemus:
  merkitse mahdollinen työkokemus ja tehtävät joita olet tehnyt. Jos lisäät yhdenkin työtehtävän, merkitse raksilla sen olevan viimeisin työkokemuksesi.
 4. Hakemus tehtävään:
  Kerro lyhyesti itsestäsi, kuvaile vahvuuksiasi ja osaamistasi sekä harrastuksesi ja toimitko jossain järjestössä. Jos sinulla on B tai C -ajokortti, vastaa kyllä.
 5. Tehtäväkohtaiset lisätiedot:
  Valitse tehtäväluettelosta ensisijainen toiveesi kesätyöstä sekä toissijainen toiveesi.

Huomioi, että joissakin tehtävissä on viikonlopputöitä sekä mahdolliset ikävaatimukset.
Määrittele milloin voit aloittaa ja milloin voit lopettaa kesätyöt.

Kun olet onnistuneesti täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat ruudulle kiitosviestin: ”Hakemuksesi on tallentunut tietokantaan. Kiitos hakemuksestasi.”

Saat hetken kuluttua antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen hakemuksen kirjautumisesta järjestelmään.
Jos et saa viestiä muutaman tunnin kuluessa, laita asiasta sähköposti meille: rekry (at) kotka.fi. Me tarkistamme, että hakemuksesi on tullut perille. Tarkastathan myös, että viesti ei ole joutunut sähköpostilaatikkosi roskapostikansioon.