Pysäköintialueet ja -maksut

Pysäköintialueet

Oheisena kartat maksullisista ja aikarajoitetuista pysäköintipaikoista.

Maksulliset ja aikarajoitetut pysäköintipaikat, Kotkansaari

Maksulliset ja aikarajoitetut pysäköintipaikat, Karhulan keskusta

Kotkan toriparkki

Kotkan torin alla on 500 -paikkainen maksullinen pysäköintitalo, eli toriparkki. Kulkureitit, pysäköintimaksut, yhteystiedot ym. asiat löydät Kotkan kauppakeskus Pasaatin sivuilta.

Kauppakeskus Pasaati/pysäköinti

Pysäköintimaksut

I-vyöhykkeellä Pasaatin lähikaduilla 2,50 €/tunti
arkisin klo 8.00 – 19.00
lauantaisin klo 8.00 – 16.00

II-vyöhykkeellä 1,20 €/tunti, Kaivokatu maksuvyöhykkeiden rajana
arkisin klo 8.00 – 17.00
lauantaisin klo 8.00 – 14.00

Yleispysäköintitunnus

Kotkassa on käytössä yleispysäköintitunnus, joka oikeuttaa pysäköimään kaupungin hallinnassa olevilla maksullisilla autopaikoilla. Tunnus ei ole voimassa aikarajoitetuilla kiekkopaikoilla.

Yleispysäköintitunnuksen hinta on 40 €/kk + alv ajoneuvolta vähintään puolen ja enintään yhden vuoden ajaksi hankittuna. Alle puolen vuoden ajalta hinta on 50 €/kk + alv. Tunnus haetaan ottamalla yhteyttä pysäköinninvalvontaan joko sähköpostilla pysakoinninvalvonta@kotka.fi tai puhelimitse 05 234 20 puhelinaukioloajan puitteissa. Valmis tunnus toimitetaan postitse tai sen voi sovittaessa noutaa palvelupiste Ruorin neuvonnasta.

Pysäköintimaksujen maksaminen matkapuhelimella

Kotkan kaupungin maksullisilla pysäköintipaikoilla on mahdollisuus käyttää matkapuhelinta pysäköintimaksujen maksamiseen. Kaupunki on tehnyt sopimukset pysäköintimaksujärjestelmien käyttömahdollisuudesta. Lisätietoja asiasta saa suoraan järjestelmätoimittajien sivuilta.

EasyPark

ParkMan

Veteraanien maksuton pysäköinti

Kotkalaisilla sotien veteraaneilla on oikeus pysäköidä maksutta Kotkan kaupungin hallinnoimilla maksullisilla pysäköintialueilla sekä Kymenlaakson keskussairaalan pysäköintialueilla. Veteraanien pysäköintilupia saa Asiakaspalvelupiste Ruorista.