Osallistu

Miten Kotkassa voi osallistua ja vaikuttaa?

Kotka järjestää asukkailleen tilaisuuksia ajankohtaisiin asioihin liittyen. Tammikuussa 2020 järjestetään asukastilaisuuksia osallisuusteemalla ja mukana ovat myös kaupunkisuunnittelu ja Kymsoten perhekeskus kertomassa ajankohtaisista asioista.

Tiistai 21.1. klo 17.30-19 Nuorisotila Kulma (Karhunkatu 2), Karhula. Teemoina Kestävän liikkuminen Kotka -ohjelma (yleiskaavoittaja Pauli Korkiakoski) ja osallisuuskyselyn tulokset (osallisuuskoordinaattori Saila Piipari-Huovila).

Torstai 23.1. klo 17.30-19 Kumppanuustalo Viikari (Mariankatu 24), Kotkansaari. Teemoina Kotkansaaren rakennussuojelukaavat (kaavoitusarkkitehti Jarkko Puro) ja osallisuuskyselyn tulokset (osallisuuskoordinaattori Saila Piipari-Huovila).

Keskiviikko 29.1. klo 17.30-19 Länsi-Kotkan perhekeskuksen kohtaamispaikka Velho (Ututie 2, Karhuvuori). Osallisuuskyselyn tulokset (osallisuuskoordinaattori Saila Piipari-Huovila) ja Kymsoten Kotkan perhekeskuksen tilanne ja tulevaisuus (perhekeskuskoordinaattori Mari Nieminen).

Tiistai 4.2. klo 17 Karhulan seurakuntakeskus (Karhulantie 33). Asukasilta maahanmuuttajille, keskustellaan osallisuudesta selkokielellä.

Lämpimästi tervetuloa, kaikissa tilaisuuksissa on kahvitarjoilu!

Osallisuuskyselyn tuloksista ja asukastilaisuuksien keskeisimmistä oivalluksista raportoidaan kaupungin verkkosivuilla helmikuun alussa.

Tiedotamme tilaisuuksista:

  • kaupungin verkkosivuilla
  • Facebook-sivuilla
  • Twitter-tilillä
  • Instagram-tilillä
  • YouTube-palvelussa

Valtuusto verkossa

Kotkan kaupunginvaltuuston kokoukset on striimattu suorina lähetyksinä vuoden 2016 alusta lähtien.

Seuraa kokouksia

Samasta osoitteesta löytyvät myös tallenteet aikaisemmista valtuuston kokouksista.

KAUPUNGINVALTUUSTON JÄSENET

Valtuuston kokoukset

Valtuusto kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa, kokousaikataulusta voit helposti tarkastaa, koska seuraavaksi kannattaa olla livelähetyksen äärellä.

Kokousaikataulu

Kaupunginvaltuuston ja muiden toimielinten esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan verkossa.

Pöytäkirja- ja esityslistahaku

Tule vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoistyöllä tehdään yhdessä kotkalaisille parempi arki!

Olet tervetullut vapaaehtoistoimintaan omilla tiedoillasi, taidoillasi ja elämänkokemuksellasi varustettuna. Saat aina tarvittavan koulutuksen tai perehdytyksen ja tukea vapaaehtoistehtävien hoitamiseksi.

LISÄTIETOJA VAPAAEHTOISTYÖSTÄ

Voit tulla vapaaehtoistehtäviin kertaluonteisesti, mutta joissain tehtävissä voidaan vaatia pidempiaikaisempaakin sitoutumista. Erilaisia vapaaehtoistehtäviä löytyy eri puolilta kaupunkia ja tavoitteena on, että kotkalaiset vapaaehtoiset löytäisivät juuri itselleen sopivan tavan tehdä hyvää.

Avoinna olevia vapaaehtoistehtäviä