Satama Areena mukaan Kaiku-korttitoimintaan

Julkaistu 11.01.2024

Satama Areena on vuoden 2024 alusta lähtenyt mukaan Kaiku-korttitoimintaan. Mikäli henkilöllä on Kaikukortti, hän voi varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itselleen. Kaikukortin piiriin kuuluviin tapahtumiin voi lunastaa pääsylipun Kotkan kaupungin asiakaspalvelupiste Ruorista palvelumaksun 1,60 euroa sekä myyntipisteen toimitusmaksun 3 euroa per lippu hintaan eli yhteensä 4,60 euroa per lippu. Kaikukortti-lippuja voi hankkia ainoastaan palvelupiste Ruorista, ei verkkopalvelusta eikä R-kioskilta.

Kaikukortti-paikkoja on rajattu määrä per tapahtuma. Satama Areenan nettisivuilla www.satama.fi mainitaan lipunmyyntitietojen yhteydessä on ”Esityksessä käy Kaikukortti”, mikäli kyseiseen esitykseen on mahdollista lunastaa lippuja Kaikukortilla.
Ensimmäiset Satama Areenan tapahtumat, joihin pystyy hankkimaan lippuja Kaiku-kortilla ovat 20.1. OMNIUM GATHERUM + Kaunis Kuolematon, Marianas Rest (k-18) sekä koko perheen Satama RÄYH! -Hevisaurus-konsertti.

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.
Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon kuuluvien sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) toimijoiden sekä joidenkin järjestöjen asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kansalaisopiston kurssipaikkoja.