Uimarannat

Uimarannat

Yleiset uimarannat on jaettu kahteen ryhmään, yleiset uimarannat ja pienet yleiset uimarannat.
Kotkassa yleisiä uimarantoja ovat: Mansikkalahti, Santalahti, Tampsan monttu ja Äijänniemi, joissa päivittäinen uimarimäärä on yli 100 henkilöä. Näillä rannoilla kunnossapito on uimakaudella (kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun) säännöllistä ja niiden varusteisiin kuuluvat mm. pukusuojat, WC, jätehuolto sekä muita kalusteita. Ympäristökeskus ottaa rannoilta vesinäytteet joka toinen viikko. Santalahden uimarannalla tehdään lisäksi sinilevätarkkailua joka viikko. Yleisten uimarantojen uimavesiprofiilit löytyvät tarkemmin puistotoimen internet-sivuilta.

Ruonalan uimaranta on pieni yleinen uimaranta. Päivittäinen uimarimäärä on alle 100 henkilöä. Rannan varustukseen kuuluu pukukoppi ja WC. Jätehuolto ja kunnossapito tehdään viikoittain. Veden laatu tutkitaan kerran kuukaudessa. Jos rannan veden laadun epäillään heikentyneen, tehdään tarvittavia laatututkimuksia useamminkin.

Toimi näin

Huolehdithan rantojen siisteydestä. Laitathan roskat niille varattuihin paikkoihin.
Mahdollisista puutteista ja rikkoutuneista välineistä voit ilmoittaa puistotoimeen. Numero löytyy rannoilla olevista info-kylteistä.

Palvelupaikat kartalla

Asiointikanavat