Lasten kulttuuriviikot

Lasten kulttuuriviikot

6.-27.2.2022

Kotkassa kulttuuriviikot toteutuvat päiväkodeissa ja alakouluissa digitaalisesti. Ohjelma on iloinen kattaus tanssia, musiikkia, työpajoja, teatteria ja taikuutta. Kotkalaiset lapsiryhmät ja luokat voivat kokea Maddaleenan talvikekkerit, osallistua Tanssikoulu Vikmanin tanssityöpajoihin, katsella nukketeatteriesitystä Siilin talvesta tai hämmästellä ammattitaikuri Timo Tiikkaisen huikeaa taikatuokiotallennetta.

Tapahtumakokonaisuuksien ohjelmat löytyvät verkkosivuilta lastenkulttuuriviikot.fiuu uuteen ikkunaan

Kulttuuriviikkojen mainosjulisteesta järjestetään perinteisesti kilpailu alakouluille. Voittajateoksesta tehdään viikoille juliste ja viestinnän ilme.  Viime syksynä kouluilla pidetyn alkukarsinnan jälkeen kilpailutöitä saapui 36. Voittajasta järjestettiin kaikille avoin äänestys.

Vuoden 2022 julistekilpailun voittajatyössä tanssii leikkisä panda ja sen tekivät loviisalaiset neljäsluokkalaiset Hilla Koskinen, Adele Pukkila ja Verneri Väkevä Valkon koulussa.
Julistekilpailun näyttely löytyy myös tapahtuman sivustolta.

Lasten kulttuuriviikkoja järjestää Kymenlaakson ja Loviisan lasten ja nuorten kulttuuriverkosto Koppa.

Kuten muutkin Koppa-verkoston lastenkulttuuripalvelut Lasten kulttuuriviikkojen ohjelmat ovat maksuttomia osallistujille.Avautuu uuteen ikkunaan