Asioiminen Ruorissa

Toimimme kaupungin keskitettynä palvelupisteenä

Ruorissa voit ostaa ja ladata Waltti-kortin, kysyä kaupungin palveluista, ostaa Kotka-tuotteita ja hoitaa mm. pysäköinninvalvontaan liittyviä asioita. Palvelupiste toimii myös Lippu.fi -myyntipisteenä.

Ruorista voit noutaa Kotkan alueen painettuja bussiaikatauluja, hakea ja palauttaa leirialueiden avaimia sekä käyttää maksutonta asiakaspäätettä sähköistä asiointia varten. Ruori toimii myös matkailuneuvonnan vinkkipisteenä. Etelä-Kymenlaakson matkailu- ja tapahtumaesitteitä on rajatusti. Ruorista löydät mm. seudullisen matkailuoppaan sekä Kotkan keskustakartan.

Ruorissa voit maksaa päivähoitolaskut, venepaikka-, tontinvuokra- ja tilapalvelulaskut, kaupunkisuunnittelun kartta- ja rekisteriotemaksut sekä mm. todistuspalkkiot, pysäköintivirhemaksut, pysäköintiluvat sekä Kotkan Opiston opintomaksut.

Voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Laskujen maksamisesta ei peritä käsittelymaksua. Käytössä olevia muita maksutapoja ovat tällä hetkellä E-passi työmatka, kulttuuri, sport. Edenred Pay, virikesetelit sekä Smartum Pay ja Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät myös meille. Voit varmistaa ajantasaiset maksutavat toimittajien verkkosivuilta.

Toimi näin

Tule asioimaan palvelupisteeseen, soita palveluneuvontaan tai lähetä sähköpostia.

Palvelupaikat kartalla

Asiointi