Asioiminen Ruorissa

Toimimme kaupungin keskitettynä palvelupisteenä

 

 

Ruorissa voit ostaa ja ladata Waltti-kortin, kysyä kaupungin palveluista, ostaa Kotka-tuotteita ja hoitaa mm. pysäköinninvalvontaan liittyviä asioita.
Palvelupiste toimii myös Lippu.fi -myyntipisteenä.

Ruorista voit noutaa Kotkan alueen painettuja bussiaikatauluja, hakea ja palauttaa leirialueiden avaimia sekä käyttää maksutonta asiakaspäätettä sähköistä asiointia varten. Ruori toimii myös matkailuneuvonnan vinkkipisteenä. Etelä-Kymenlaakson matkailu- ja tapahtumaesitteitä on rajatusti. Ruorista löydät mm. seudullisen matkailuoppaan sekä Kotkan repäisykartan.

Ruorissa voit maksaa päivähoitolaskut, venepaikka-, tontinvuokra- ja tilapalvelulaskut, kaupunkisuunnittelun kartta- ja rekisteriotemaksut sekä mm. todistuspalkkiot, pysäköintivirhemaksut, pysäköintiluvat sekä Kotkan Opiston opintomaksut.

Voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Laskujen maksamisesta ei peritä käsittelymaksua. Käytössä olevia muita maksutapoja ovat tällä hetkellä Eazybreak työmatka, liikunta ja kulttuuri sekä E-passi työmatka, kulttuuri, sport. Edenred Pay, virikesetelit sekä Smartum Pay ja Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät myös meille. Voit varmistaa ajantasaiset maksutavat toimittajien verkkosivuilta.

Toimi näin

Tule asioimaan palvelupisteeseen, soita palveluneuvontaan tai lähetä sähköpostia.

Palvelupaikat kartalla

Service channels