Asioiminen Ruorissa

Toimimme kaupungin keskitettynä palvelupisteenä

 

 

Ruorissa voit ostaa ja ladata Waltti-kortin, kysyä kaupungin palveluista, ostaa Kotka-tuotteita ja hoitaa mm. pysäköinninvalvontaan liittyviä asioita.
Palvelupiste toimii myös Lippu.fi -myyntipisteenä.

Ruorista voit noutaa Kotkan alueen painettuja bussiaikatauluja, hakea ja palauttaa leirialueiden avaimia sekä käyttää maksutonta asiakaspäätettä sähköistä asiointia varten. Ruori toimii myös matkailuneuvonnan vinkkipisteenä. Etelä-Kymenlaakson matkailu- ja tapahtumaesitteitä on rajatusti. Ruorista löydät mm. seudullisen matkailuoppaan sekä Kotkan repäisykartan.

Ruorissa voit maksaa päivähoitolaskut, venepaikka-, tontinvuokra- ja tilapalvelulaskut, kaupunkisuunnittelun kartta- ja rekisteriotemaksut sekä mm. todistuspalkkiot, pysäköintivirhemaksut, pysäköintiluvat, Kotkan Opiston opintomaksut sekä Kymenlaakson Pelastuslaitoksen sairaankuljetuslaskut.

Voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Laskujen maksamisesta ei peritä käsittelymaksua. Waltti-kortin latauksen voi maksaa myös Eazybreak-työmatkasetelillä. Muita maksutapoja Ruorissa ovat tällä hetkellä E-passi (kulttuuri), Edenred Pay sekä virikesetelit sekä Smartum Pay ja Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit. Listaa päivitetään, kun käyttöönotamme uusia maksutapavaihtoehtoja.

Toimi näin

Tule asioimaan palvelupisteeseen, soita palveluneuvontaan tai lähetä sähköpostia.

Palvelupaikat kartalla

Asiointikanavat