Ehkäisevä mielenterveystyö ja mielen hyvinvointi

Ehkäisevä mielenterveystyö on toimintaa, jonka tavoitteena on vahvistaa yksilön mielenterveyttä suojaavia tekijöitä ja rakenteita sekä vähentää yksilön tai yhteisöjen mielenterveyttä vaarantavia tekijöitä ja rakenteita.

Ehkäisevää mielenterveystyötä ja mielen hyvinvoinnin tukemista tapahtuu kaikilla kaupungin toimialoilla ja lukuisissa kolmannen sektorin toiminnoissa Kotkan ja Kymenlaakson alueella. Se on kiinteä osa kaupunkilaisten kokonaishyvinvoinnin edistämistä. Työtä tehdään yhdessä verkostomaisesti.

Mielessä tuulee -viikko järjestetään 17.8- 24.8.2024

Mielessä tuulee -viikko on mielen hyvinvoinnin teemaviikko, jonka aikana monet  kolmannen sektorin, kaupungin ja hyvinvointialueen verkostosta järjestävät teemaan liittyviä, kuntalaisille ilmaisia tapahtumia eri puolilla kaupunkiamme. Vuoden 2024 Mielessä tuulee- viikon teemana on ”Pidä huolta!”
Lisätietoja viikosta löytyy Mielessä Tuulee sivustoilta Facebookissa. Päästäksesi sisälle sivuille, sinun tulee omistaa tai luoda Facebook-profiili. Facebook ei ole mukana teemaviikon järjestelyissä.