Kulttuuriavustusten toinen hakukierros on avattu

Julkaistu 03.04.2024

Kotkan hyvinvointilautakunnan jakamien 2024 kulttuuriavustusten toinen haku on 1.-30.4. Haettavana ovat kohdeavustukset.

Kohdeavustusta myönnetään yksittäisten Kotkan kaupungin alueella toteutettavien taide- ja kulttuuritapahtumien tai -hankkeiden tuottamiseen. Avustusta voivat hakea yksittäiset henkilöt, rekisteröidyt yhteisöt sekä rekisteröimättömät työryhmät. Avustus on tarkoitettu erityisesti tapahtumiin ja hankkeisiin, joilla on laaja vaikutus ja joihin yleisön osallistumista ei ole rajoitettu. Avustus on tarkoitettu tietyn kohdennetun tapahtuman tai hankkeen kustannuksiin.

Kohdeavustuksia haetaan tammi-, huhti- ja syyskuussa. Huhti- ja syyskuun hakuihin on jaettavaa jäljellä yhteensä 12 000 euroa.

Kaikkia avustuksia haetaan 1.-30.4. sähköisen Timmi-järjestelmän kautta. Hakemuslomakkeet avautuvat hakuajan alkaessa Kotkan kaupungin verkkosivulla osoitteessa: https://kotka.timmi.fi/WebTimmi/#/3 . Hakemusten viimeinen jättöaika on 30.4. klo 15.

Hyvinvointilautakunta päättää jaettavista avustuksista kokouksessaan 15.5.