Yhteisauto(ja) (ID 380)

Julkaistu 14.09.2022

EI JATKOON

Yksityisautoiluahan tulisi vähentää. Täällä lyhyt matka lähes kaikilla kaikkialle, joten (sähkö)polkupyörä mahtava, tai mopo! (Liikunta + ulkoilu samalla.) Joten alkaisimmeko siirtyä uuteen aikaan. Edelläkävijänä Kotka Suomessa, maailmassa. Mutta autoakin tarvitaan välillä. Kaikilla ei edes varaa pitää omaa autoa… Yhteisautoja on ollut käytössä monella taholla, joten varmasti hyvä systeemi löytyy.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Jos vaikka kaupungin autoja ensin ilta- ja viikonloppuaikoina saisi rinkiin. Ammattikoulu: kunnostaa autoja mukaan. Myös joku muu rassaaja, (kun saa kaupungilta materiaalit.) Joku rikas hyväsydäminen voisi lahjoittaa.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan. Lisäksi yhteisautoista aiheutuu jatkuvia kustannuksia, eikä ideaa sen takia voida toteuttaa tässä yhteydessä.