Polkuverkostot retkikartta.fi-palveluun (ID 271)

Julkaistu 06.09.2022

EI JATKOON

Alueen polkuverkostojen päivitys retkikartta.fi-palveluun.

Idean hyödyt

Retkikartta.fi-palvelussa alueemme polkuverkosto ei ole ajan tasalla, joka osaltaan hankaloittaa patikkaretkien suunnittelua ja ylipäätään luonnossa liikkumista. Kiireistä elämää eläville ihmisille metsät ja metsäpolut tarjoavat hyvää ja terveellistä vastapainoa ja mahdollisuuden rauhoittumiseen kävelyn ja retkeilyn merkeissä.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Ajatus on saanut merkittävää kiinnostusta Kymin Suunnistajien taholta, joilla on jo ennestään hyvää paikallistuntemusta alueen polkuverkostosta. Toteutuksessa talkootyön osuus tulisi todennäköisesti olemaan varsin suuri. Oletusarvoisesti uusien polkujen kartoitus tulisi tapahtumaan kävellessä automaattisen GPS-applikaation avulla. Datan formaatti, siirto jne. keskusteltava ja sovittava retkikartta.fi -palvelun tuottajan kanssa. Polkuverkoston päivitys olisi syytä ulottaa myös Pyhtään puolelle, mikä ei varmaankaan tämän tyyppisessä hankkeessa olisi ongelma.

Idean jätti Seppo Hanski

Vastaus

Kiitos ideasta ja osallistumisesta Osbuun! Idea ei etene jatkoon, koska se ei vaadi varsinaista rahoitusta. Idean toteuttamista suunnitellaan osana kaupungin perustyötä.