Honkalan ulkoilualueen parannus (ID 139)

Julkaistu 29.08.2022

EI JATKOON

Honkalan ulkoilualueen parantaminen. Honkalassa on hyvät mahdollisuudet liikkua ja harrastaa. Lisäksi alueella on kulttuurillinen asema Kotkassa, koska alueella järjestetään vuosittain Dark river festivaali. Honkala tarvitsee jonkin vetonaulan jolla saataisi ihmisiä myös kesäisin alueelle liikkumaan. Frisbeegolf rata alueelta jo löytyy. Honkalan mottimäellä on aikanaan ollut kolmiomittaus torni ja kyseiselle paikalle olisi kiva saada näkötorni. Mottimäeltä näkee hyvin koko Kotkan, koska alue on yksi Kotkan korkeimmista paikoista. Lisäksi Honkalan alue tarvitsee valokuitu yhteyden. Tapahtumia järjestettäessä nettiyhteydet alueella on heikot.

Idean hyödyt

Kotkaan saisi lisää ulkoilualuetta, ihmisiä ja lapsiperheitä liikkumaan. Honkalan käyttöaste parantuu ja harrastajia eri lajeihin saataisiin lisää.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Kymin koskenpojat.

Idean jätti Miika Lämsä

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella.

Honkalan alueen parannus on iso projekti, jota ei Osbu budjetin puitteissa ole mahdollista toteuttaa. Siitä syystä idea ei etene jatkoon.