Kaupungin kulttuuriavustusten toinen haku käynnistyi

Julkaistu 01.04.2022

Kotkan hyvinvointilautakunnan jakamien, vuoden 2022 kulttuuriavustusten toisen erän hakuaika on voimassa 1.-30.4. Haettavana ovat kohdeavustukset. Kuluvan vuoden avustusten painopisteteemoina ovat kaupungin eri osissa järjestettävä kulttuuritoiminta ja lastenkulttuuritoiminta.

Kohdeavustusta myönnetään yksittäisten taide- ja kulttuuritapahtumien sekä muun taide- ja kulttuuritoiminnan tukemiseen. Hakijoina voivat olla rekisteröidyt yhteisöt, yksittäiset henkilöt ja rekisteröimättömät työryhmät.

Kohdeavustushakemuksen liitteinä tulee yhdistyksen toimittaa hankkeen työsuunnitelma, tapahtuman toteutusvuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä viimeisin allekirjoitettu tilinpäätösasiakirja. Yksittäinen henkilö ja työryhmä toimittavat hakemuksensa liitteenä ansioluettelot, sekä taiteenalakohtaisesti merkitykselliset muut aineistot. Kaikki aineistot on toimitettava sähköisen hakemuksen liitetiedostoina.

Sähköinen hakemuslomake on avautunut 1.4. Kotkan kaupungin verkkosivulla osoitteessa:

https://kotka.timmi.fi/WebTimmi/#/3 . Hakemusten viimeinen jättöaika on 30.4. klo 15.

https://www.kotka.fi/vapaa-aika/kulttuuri-ja-tapahtumapalvelut/avustukset/kohdeavustukset/