Verkostot

Suomen lastenkulttuurikeskukset ovat verkostoituneet valtakunnallisesti. Vuonna 2016 perustettiin Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, johon Kotka kuuluu. Liitto ja verkosto tekevät yhteistyötä mm. välittäen näyttelyitä, esityksiä ja taidetyöpajoja.

Tavoitteena on tuoda lapsilähtöinen ja saavutettava taidekasvatus mahdollisimman monen lapsen ja nuoren arkeen sekä lisätä hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. Keskukset toimivat läheisessä yhteistyössä varhaiskasvatuksen, koulujen, taiteen ja kulttuurin toimijoiden kanssa. Taiteellisen toiminnan avulla lapsi tai nuori ilmaisee itseään sekä saa monipuolisia elämyksiä.

http://www.lastenkulttuuri.fi

Lasten ja nuorten kulttuuriverkosto Koppa on alueellinen verkosto, jota Kotkan Lasten kulttuurikeskus hallinnoi. Verkostoon kuuluu Kotkan lisäksi Hamina, Kouvola, Loviisa, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti. Verkosto kehittää lastenkulttuuripalveluita ja ammatillista osaamista alueellaan. Verkosto tuottaa yhdessä Lasten Kulttuuriviikot joka helmikuu. Kulttuuriviikkojen ohjelmaan kuuluu konsertteja, teatteria, tanssia, sirkusta ja näyttelyitä.

 

fherh

 

 

Yhteystiedot

Heli Toikka
Lasten kulttuurisihteeri
040 587 3416
 
Jaana Kemppainen
Kulttuurituottaja
040 197 7975
 
Henni Kiri
Kulttuurituottaja
040 868 1906

Sähköposti muotoa:
etunimi.sukunimi(at)kotka.fi