Kymi Sinfonietta mukana Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -festivaalin ohjelmistossa

Julkaistu 17.10.2022

Kymi Sinfonietta on mukana torstaina 20. lokakuuta Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -festivaalin ohjelmistossa. Kotkan konserttitalolla kuultavissa Pangea-konserteissa Kymi Sinfoniettan vieraana on espanjalainen multi-instrumentalisti ja soitinrakentaja Abraham Cupeiro, joka vieraili Kymenlaaksossa ensimmäisen kerran vuonna 2020.

Pangealla viitataan aikaan noin 200 miljoonan vuotta sitten, jolloin nykyiset maanosat olivat yhtä suurta yhtenäistä maa-aluetta. Pangea-konsertissa kaikki maanosat ja eri kulttuurit nivoutuvat yhteen musiikin ja valon avulla inspiroivalla ja viihdyttävällä tavalla.

Konsertin visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Otso Vartiainen, joka on tehnyt yhteistyötä monien kotimaisten artistien kanssa. Viimeisimmäksi hänellä on ollut kaksi valotaideinstallaatiota tämän vuoden Lux Helsingissä.

Kapellimestarina on yksi Kymi Sinfoniettan omista muusikoista, Dimas Ruiz Santos, joka myös juontaa konsertit.

Pangea – musiikin ja valon taikaa! -konsertit torstaina 20.10. klo 17 ja klo 20 Kotkan konserttitalossa.

Festivaalikokonaisuutta koordinoi Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut.

Lisätiedot tapahtumasta Kymi Sinfoniettan verkkosivuilta Kymisinfonietta.fi