14.7. #hyvämiä -tapahtuma Karhuvuoressa

Julkaistu 29.06.2022

Torstaina 14.7. järjestetään Karhuvuoressa Velhon päiväkodin ja Karhuvuoren kentän ympäristössä (osoitteessa Ututie 2, 48350 Kotka) koko perheen hyvän mielen #hyvämiä -tapahtuma osana laajempaa #hyvämiä -kiertuetta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Ohjelmassa mm. jumppia, keppihevosrata, musiikkia ja jalkapalloa. Paikalla myös alpakoita ja Lasten Meripäivien maskotti! Lapsille saatavilla kasvomaalauksia.

Mukana ovat mm.: Kotkan kaupunki, Ohjaamo Kotka, Kotka-Kymin seurakunta, Etsivä nuorisotyö, Kotkan Latu ry, Leader Sepra, Kotkan Harraste ry, Monikulttuurinen toimintakeskus Mylly, Musa-Trio ja Mieli Kotkan mielenterveys ry.

Kuvassa mainos tapahtumasta. Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla.

#hyvämiä -tapahtuman mainos

Mainos saatavilla myös ukrainan kielellä

Katso koko kiertueen aikataulu