Aaltoja! Valoa ja ääntä syksyllä Kotkassa

Julkaistu 13.04.2021

Uusi nelipäiväinen kaupunkifestivaali Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa järjestetään keskiviikosta lauantaihin 13. – 16.10.2021. Tapahtuman ohjelma koostuu valo- ja äänitaideteoksista sekä valaistuista kohteista, joita voi ihailla täysin maksutta. Tapahtuma pitää sisällään myös muuta ohjelmasisältöä.

Tapahtumaa tuottaa Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, yhdessä mm. Kotkan kaupunginteatterin, kaupungin kirjastojen, Monikulttuurikeskus Myllyn, Kymi Sinfoniettan, Osku Mediatalon, Merikeskus Vellamon ja monien muiden kanssa. Mukaan mahtuu edelleen.

Syksylle on lyöty lukkoon jo useita valo- ja ääniteoksia, jotka sijoitellaan pääosin Kotkansaarelle helposti kierrettäväksi reitiksi. Joitakin ohjelmasisältöjä on tulossa muuallekin Kotkaan. Koko ohjelma on suunniteltu julkaistavan viimeistään alkusyksystä. Mukana on sekä paikallisia ääni- ja valotaiteilijoita, että valtakunnan tasolla tunnettuja valotaiteilijoita, joita on haettu erillishaulla viime vuonna. Tavoitteena on, että tämä valoa ja ääntä yhdistävä, laajalla yhteistyöllä tehty tapahtuma saa jatkoa tulevaisuudessakin.

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtuman löydät kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden sivuilta sekä sosiaalisesta mediasta:

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa

FACEBOOK AVAUTUU UUTEEN IKKUNAAN

INSTAGRAM AVAUTUU UUTEEN IKKUNAAN