Kotka on huolissaan etätyön tekijöiden olosuhteista

Julkaistu 17.02.2021

Kotkan kaupunki on lanseerannut uuden ”Tuunaa sun etätyöpiste” -ohjelman.  Tarkoituksena on saada etätyötä tekevät miettimään omaa hyvinvointiaan. Miten oman elämän voi järjestää paremmin monipaikkatyön avatessa uusia tulevaisuuden näkymiä?
Ohjelman ympärille rakennetun kampanjan tavoitteena on saada katsoja seuraamaan paitsi viihdyttävää sisustusohjelmaa, myös yllättämään tämä faktoilla. Kampanja on suunnattu pääkaupunkiseudun asukkaille, koska he kärsivät eniten sopivien työtilojen puutteesta korkeiden asumiskustannusten myötä.

”Huolestuimme etätyöläisten olosuhteista ja päätimme tuottaa ohjelman avaamaan aivan uusia näkymiä heidän arkeensa”, sanoo Kotkan kehitysjohtaja Terhi Lindholm.

Helsinkiläiskolmion hinnalla omakotitalo merenrannalla

Yksi ohjelman yllätyksistä perustuu asuntojen todellisiin hintatietoihin Kotkassa ja pääkaupunkiseudulla.
”Helsingin Kalliossa sijaitsevan kolmion hinnalla saa omakotitalon merellisestä Hirssaaresta, läheltä keskustaa. Ja päälle vielä luksusveneen”, lupaa kiinteistövälittäjä Merja Sundberg Kotkan Kiinteistömaailmasta.
”Kotkassa asuntokauppa on käynyt vilkkaasti viime kesästä lähtien ja etätyön yleistyminen on kasvattanut kauppaa. Paikkakunnalla on liikkunut paljon pääkaupunkiseudun asukkaita, jotka etsivät väljempää asumista ja omaa pihaa. Parhaat kohteet menevät Kotkassa silmänräpäyksessä!”.

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Linkki kampanjasivulle https://www.kotka.fi/kotkan-kaupunki/etatyo/