Kymijoen Lohisoitto siirtyy ensi vuodelle

Julkaistu 07.05.2020

Kotkan seudulla järjestettävä Kymijoen Lohisoitto -festivaali siirtyy järjestettäväksi kesällä 2021.
“Olemme kevään ajan valmistelleet Lohisoittoa epävarmoissa olosuhteissa. Hallituksen ohjeistuksiin perustuen olemme nyt päättäneet siirtää tämän kesän Kymijoen Lohisoitto -festivaalin ensi kesään. Seuraava Lohisoitto soi 9.-13.6.2021”, kertoo tapahtuman tiedottaja Kirsi Lönnblad.

Suomen hallitus linjasi maanantaina 4.5. että kokoontumisrajoitusten raja nostetaan nykyisestä 10 henkilöstä 50 henkilöön kesäkuun alussa. Yli 500 hengen yleisötilaisuudet on kielletty heinäkuun loppuun. Kymijoen Lohisoitto oli tarkoitus järjestää Kotkan seudulla kesäkuun alussa.

“Olimme saaneet tälle kesälle kasaan huippuohjelman ja Lohisoitto pyritäänkin järjestämään kesäkuussa 2021 pitkälti samansisältöisenä. Kymijoen Lohisoitto olisi tänä kesänä juhlinut 25-vuotista taivaltaan”, Lönnblad toteaa.

Ohjeita pääsylippujen palauttamisesta

Yksittäiset konserttiliput:
Konserttilipun ostaneille hyvitetään lipun hinta. Hyvityksen saamiseksi tulee olla yhteydessä Minna Korkolaiseen, puh. 040-7404051 tai minna.korkolainen@gmail.com maanantaihin 8. kesäkuuta mennessä.

Ticketmasterin kautta ostetut liput:
Festivaali on lähettänyt tiedon konserttien peruuntumisesta Ticketmasterille, joka on yhteydessä lipun ostajaan sähköpostitse.
Ticketmasterilta ollaan siis suoraan yhteydessä ja lähetetään ohjeistus siitä, miten tulee menetellä lippujen palautukseen liittyen. Mikäli asiakastiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, Ticketmaster pyytää seuraamaan tietoa ja ohjeita peruuntuneista konserteista verkkosivuiltaan. Monien tapahtumien peruuntumisen vuoksi Ticketmasterin palvelussa saattaa olla ruuhkaa.