Ajankohtaista

Semel Reissu mobiililippu

Kotkan seudun Waltti-liikenteessä otetaan 10.7.2017 käyttöön Semel Reissu mobiililippu. Mobiililippu on tarkoitettu satunnaisesti linja-autoa käyttäville. Asiakkaan maksama matkan hinta on mobiililipulla kalliimpi kuin Waltti arvokortilla, mutta kertamaksua halvempi.

Mobiililippua varten asiakas tarvitsee Semel Oy:n Reissu-sovelluksen omalle mobiililaitteelleen. Sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi AppStoren ja Google Play-sovelluskaupasta. Mobiililippua käyttävän asiakkaan tulee latauksen jälkeen rekisteröityä sovelluksen käyttäjäksi, jonka jälkeen sovelluksen kautta voi ostaa lipun, jonka matkustaja näyttää mobiililaitteestaan kuljettajalle, kuljettaja varmistaa lipun oikeellisuuden ja rekisteröi maksun myyntiaitteelle.

Mobiililippu maksetaan sovelluksien tarjoaamilla tavoilla. Maksu ohjautuu sovelluksien palveluntarjoajille, jotka vastaavat sovelluksien toimivuudesta. Palvelutarjoajat välittävät maksun lopulta kaupungille. Mobiililipun voimassaoloaika on ostohetkestä 90 minuuttia, ja se on ostettava ennen linja-autoon nousua.
Linkki Semel Reissun kotisivulle, jossa lisätietoa mobiililipusta https://www.reissulippu.com

 

Waltti

Matkakortti Waltti saapui Kotkan seudun joukkoliikenteeseen 1.7.2016 alkaen , josta lähtien Hamina-Kotka-Pyhtää-alueella on ollut käytössä uudet, entistäkin edullisemmat bussilippujen hinnat!
Lue lisää