Ajankohtaista


Waltin uusi verkkokauppa

Waltti-matkakortin arvon ja uuden kausituotteen lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa. kauppa.waltti.fi
Uusia matkakortteja kaupasta ei voi ostaa, uuden kortin voit ostaa nykyisestä linkistä nettilataukset.waltti.fi ja 15.2. mennessä avautuvasta uudesta kaupasta kortit.waltti.fi

Waltti kaupassa voi ladata matkakortin
a) ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortti numeron ja oman liikennöintialueen
b) rekisteröimällä oman käyttäjätilin, tiliin voi yhdistää useita kortteja. Rekisteröityminen edellyttää sähköpostin ja salasanan antamista. Nykyisen Walttinettipalvelun tunnukset eivät toimi uudessa kaupassa. Rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.
 

Semel Reissu mobiililippu

Kotkan seudun Waltti-liikenteessä otetaan 10.7.2017 käyttöön Semel Reissu mobiililippu. Mobiililippu on tarkoitettu satunnaisesti linja-autoa käyttäville. Asiakkaan maksama matkan hinta on mobiililipulla kalliimpi kuin Waltti arvokortilla, mutta kertamaksua halvempi.

Mobiililippua varten asiakas tarvitsee Semel Oy:n Reissu-sovelluksen omalle mobiililaitteelleen. Sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi AppStoren ja Google Play-sovelluskaupasta. Mobiililippua käyttävän asiakkaan tulee latauksen jälkeen rekisteröityä sovelluksen käyttäjäksi, jonka jälkeen sovelluksen kautta voi ostaa lipun, jonka matkustaja näyttää mobiililaitteestaan kuljettajalle, kuljettaja varmistaa lipun oikeellisuuden ja rekisteröi maksun myyntiaitteelle.

Mobiililippu maksetaan sovelluksien tarjoaamilla tavoilla. Maksu ohjautuu sovelluksien palveluntarjoajille, jotka vastaavat sovelluksien toimivuudesta. Palvelutarjoajat välittävät maksun lopulta kaupungille. Mobiililipun voimassaoloaika on ostohetkestä 90 minuuttia, ja se on ostettava ennen linja-autoon nousua.
Linkki Semel Reissun kotisivulle, jossa lisätietoa mobiililipusta https://www.reissulippu.com