Täydellinen lauantai – paljastuvia salaisuuksia ja koomisia tilanteita

Julkaistu 14.02.2024

Florian Zellerin kirjoittama, Reita Lounatvuoren suomentama ja Iiris Rannion ohjaama komedia Täydellinen lauantai saa ensi-iltansa Kotkan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä lauantaina 17. helmikuuta.

Näytelmässä Markus on jo vuosia etsinyt lempilevyään Me, Myself and I, ja nyt hän sen divarista löysi. Luvassa on siis rauhallinen hetki levyä kuunnellen: täydellinen lauantai.
Mutta Markuksen päivä tulee olemaan yllätyksiä täynnä. Kotona odottaa vaimo, joka haluaa keskustella parisuhteesta, poika identtiteettikriiseineen tulee käymään, liian tuttavallinen naapuri tuppaa kylään ja rakastajatarkin päättää ratkoa asioita juuri tänään. Joukossa pyörii myös hiukan hämärä remonttimies, joka saattaa romahduttaa kaiken. Mutta Markus ei luovuta. Hän aikoo kuunnella rakkaan aarteensa, vaikka mikä olisi! Siinä koko porukka joutuukin melkoiseen pyöritykseen.

Zellerin komediassa riittää sekä paljastuvia salaisuuksia että koomisia tilanteita. Niiden kiihtyvässä tahdissa Markuksen lauantaista taitaakin tulla täydellinen … kaaos.

Florian Zeller on kirjoittanut toistakymmentä näytelmää, joita on esitetty ympäri maailman ja joista monet ovat olleet maailmanlaajuisia hittejä. Zeller on tällä hetkellä yksi maailman tunnetuimmista nykykirjailijoista.
Kotkassa Zeller tunnetaan näytelmästä Isä, joka tuli ensi-iltaan Naapurinäyttämöllä vuonna 2018.

Näytelmän rooleissa ovat Antti Leskinen, Anne Niilola, Jarkko Sarjanen, Ella Mustajärvi, Mikkomarkus Ahtiainen, Kari Kukkonen ja Osku Haavisto.

Katso lisätietoja https://www.kotkanteatteri.fi/ohjelmisto/taydellinen-lauantai/