Ennakkoäänestys vaikuttaa kirjastojen aukioloihin

Julkaistu 17.01.2024

Tänä vuonna myös kirjastoihin tullaan valitsemaan Suomen seuraavaa presidenttiä. Pääkirjasto sekä Karhulan ja Karhuvuoren lähikirjastot toimivat vuoden 2024 presidentinvaalin ennakkoäänestyspaikkoina. Ennakkoäänestyksen ensimmäinen kierros järjestetään 17.–23.1. ja mahdollisen toisen kierroksen ennakkoäänestys 31.1.–6.2. Varsinaiset vaalipäivät ovat sunnuntai 28.1. ja mahdollisesti myös sunnuntai 11.2.

Pääkirjastossa ennakkoäänestys järjestetään kirjaston aukioloaikoina. Ainoastaan sunnuntaina kirjasto ei ole avoinna asiakkaille, mutta ennakkoäänestys järjestetään kirjaston auditoriossa sunnuntaina klo 9–15 sekä 1. kierroksella että mahdollisella 2. kierroksella.

Karhulan kirjastossa ennakkoäänestys vaikuttaa aukioloaikoihin perjantaina sekä viikonloppuna. Perjantai-iltana ovet sulkeutuvat ennakkoäänestyksen päättyessä klo 18. Viikonloppuna kirjaston ovet ovat avoinna ennakkoäänestyksen mukaisesti klo 9–15.

Karhuvuoren kirjastossa ovet ovat avoinna viikonloppuna ennakkoäänestyksen mukaisesti klo 9–15.