EU-vaalien ennakkoäänestys vaikuttaa kirjastojen aukioloihin

Julkaistu 28.05.2024

Tänä keväänä myös kirjastoissa tullaan äänestämään Suomen edustajia Euroopan parlamenttiin. Pääkirjasto sekä Karhulan ja Karhuvuoren lähikirjastot toimivat vuoden 2024 europarlamenttivaalien ennakkoäänestyspaikkoina. Ennakkoäänestys järjestetään 29.5.–4.6. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 9.6.

Pääkirjastossa ennakkoäänestys järjestetään kirjaston auditoriossa seuraavasti:

ke, to ja pe klo 10–19 / la, su klo 9–15 / ma, ti klo 10–20

Lauantaina 1.6. ja sunnuntaina 2.6. kirjasto ei ole avoinna asiakkaille. Maanantaina 3.6. ja tiistaina 4.6. kirjasto on avoinna klo 19 asti.

Karhulan kirjastossa ennakkoäänestys vaikuttaa aukioloaikoihin perjantaina sekä viikonloppuna. Perjantai-iltana ovet sulkeutuvat ennakkoäänestyksen päättyessä klo 18. Viikonloppuna kirjaston ovet ovat avoinna ennakkoäänestyksen mukaisesti klo 9–15.

Karhuvuoren kirjastossa ovet ovat avoinna viikonloppuna ennakkoäänestyksen mukaisesti klo 9–15.