Karhulassa avautuu Waltti-matkalippujen myyntipiste

Julkaistu 22.11.2023

Karhulan R-kioskissa avautuu maanantaina 27.11. Waltti-myyntipiste. Kioskin osoite on Sammonaukio 2.

Myyntipisteessä voi ostaa Kotkan seudun paikallisliikenteessä toimivia Waltti-matkakortteja sekä ladata niihin tuotteita.

”Kesällä tapahtunut Waltti-myyntipisteen lopetus Karhulassa tuli meille eteen yllättäen, joten valitettavasti tuli jakso väliin, jolloin Karhulassa ei ollut Waltti-myyntipistettä. Toki muut Waltti-myyntipisteet sekä Waltti-verkkokauppa ja latausmahdollisuus myös busseissa ovat olleet koko ajan käytössä”, kertoo joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen.

Kotkan seudun liikenteen alueella Karhulan R-kioskin lisäksi Waltti-myyntipisteitä on Kotkan kaupungintalolla Palvelupiste Ruorissa, Haminassa Linnoituksen uimahallin kahviossa ja Pyhtään kirjastossa.