Toimitusjohtaja Kimmo Naskista satamaneuvos

Julkaistu 26.05.2023

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt 25.5.2023 satamaneuvoksen arvonimen HaminaKotka Satama Oy:n toimitusjohtaja, kauppatieteiden tohtori Kimmo Naskille.
Valtioneuvoston kanslian mukaan arvonimi on kansalaiselle myönnetty julkisen arvonannon osoitus hänen yhteiskunnan hyväksi tekemästään työstä.

Kimmo Naskilla on pitkä tausta merenkulun, logistiikan ja satamien johtotehtävistä. Satamajohtajan tehtävät hän aloitti Porissa vuonna 1998. Elokuussa 2002 hän siirtyi Kotkaan Kotkan Satama Oy:n toimitusjohtajaksi ja vuonna 2011 Kotkan ja Haminan satamien yhdistyessä HaminaKotka Satama Oy:n toimitusjohtajaksi. Naskilla on useita kansainvälisiä ja kansallisia luottamustehtäviä. Hän on mm. Itämeren satamaliiton, Baltic Ports Organisationin hallituksen puheenjohtaja.