Uudet aikataulut tulevat voimaan lokakuun alussa

Julkaistu 19.09.2022

Kotkassa tulevat voimaan 3.10. uudet bussiaikataulut, jotka ovat voimassa 4.6.2023 asti.

Uudet aikataulut välille 3.10.2022 – 4.6.2023 löytyvät sekä pdf-aikatauluvihkona että linjakohtaisina tiedostoina Kotkan aikataulusivun lopusta, kohdasta ”Tulevat aikataulut”. Suora linkki uusiin aikatauluun myös tässä (teksti ja linkit  päivitetty 22.9.)

Uudet aikataulut tulevat Kotkan seudun reittioppaaseen vaiheittain ennen niiden voimaantuloa. Nettisivuille tulevat myös tulevien aikataulujen osalta linjakohtaiset aikataulutiedostot syyskuun aikana. Painettu aikataulu tulee busseihin, Waltti-palvelupisteisiin ja kirjastoihin jakoon syyskuun loppuun mennessä.

Huom! 2.10. asti voimassa ovat Kotkan väliaikaiset aikataulut, jotka löytyvät  myös linjakohtaisesti Kotkan aikataulusivulta 

Lue lisää aikataulu-uudistuksesta: Kotkassa palataan lokakuussa pääosin vanhoihin aikatauluihin

Aiemmin kerrottuun nähden muutoksia tulee linjan 1M reittiin (keskussairaalan pysäkit poistuvat reitiltä 3.10. lähtien) ja Karhuvuoresta Mussalon suuntaan olevien lähtöaikojen pysäkki on 3.10. lähtien Haltijantien pysäkki.