Bout palvelu laajentaa toimintaansa Kotkaan – kiinnostuneita veneilijöitä etsitään palvelun alle operoimaan kuljetuksia

Julkaistu 13.06.2022

Kotimainen vesiliikenteen markkinapaikkana toimiva Bout laajentaa toiminta-aluettaan Kotkan seudulle. Itäisen Suomenlahden merellinen pääkaupunki saa monipuolisemman vesiliikenteen ja saaristonkin saavutettavuus paranee, kun kuljetusvaihtoehtoja tulee olemaan entistä enemmän.

”Hienoa päästä vihdoin avaamaan palvelu myös Kotkassa. Alueen upea rannikko ja saaristo on vertaansa vailla. Kun tuurimoottorit ovat vähentyneet, on aika nostaa esille erilaisia vesiliikenteen matkustusmuotoja”, Boutin maajohtaja Joona Korja kertoo.

Bout etsiikin parhaillaan lisää päteviä, vuokraveneen kuljettajankirjan omaavia kapteeneita sovelluksen alle kyyditsemään asiakkaita. Henkilökohtaisen pätevyyden lisäksi tulisi kapteenilta löytyä y-tunnus, sekä turvallinen toimintaa varten varusteltu vene.

”Kapteeneilla on oiva tilaisuus keventää veneilyn käyttökustannuksia entisestään nousevien polttoainekustannusten ohella”, Korja toteaa.

Kotkan lisäksi palvelu on käytössä myös muissa Itäisen Suomenlahden kunnissa ja kaupungeissa, joten myös kuntarajojen yli on mahdollista varata kyytejä.

Palvelu on saanut paljon kiinnostusta osakseen muun muassa pääkaupunkiseudulla ja Tukholmassa. Kiinnostuneita veneilijöitä pyydetään olemaan yhteydessä captains@bout.fi

 

Kuvassa Bout-logo.