TaloTsemppari vahvistaa taloyhtiön asukkaiden yhdessä tekemistä

Julkaistu 05.04.2022

Tiedätkö taloyhtiön, jossa halutaan vahvistaa asukkaiden yhdessä tekemistä? Tai voiko naapurisi, tuttusi, läheisesi tai joku muu tuntemasi henkilö luotsata iäkkäiden ja muiden asukkaiden Kotikulmilla-ryhmää?

Aikaisempaa kokemusta ryhmän ohjaamisesta ei tarvita. Pitkälle pärjää kuuntelemalla ja innostamalla.
Vapaaehtoistehtävään perehdytetään maksuttomassa TaloTsemppari-valmennuksessa. Lisäksi vapaaehtoisille tarjotaan lisäkoulutuksia, virkistystilaisuuksia ja vertaistukea. Mukaan lähtevä taloyhtiö tai ryhmä saa Ikäinstituutilta starttikassin Kotikulmilla-toiminnan aloittamiseen.

Kotkassa järjestetään valmennus tiistaina 26.4. klo 13−16. Paikkana on Kaupungintalo, Kustaankatu 2 (kokoushuone 1, 5. krs). Ilmoittautuminen tulee tehdä 20.4. mennessä sähköisen linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen outi.mustonen@ikainstituutti.fi

TaloTsemppari-valmennus antaa:

  • tietoa Kotikulmilla-toiminnasta ja aloittamisesta.
  • välineitä TaloTsempparin vapaaehtoistehtävään.
  • vinkkejä yhdessä tekemiseen.

Valmennus sisältää kahvitarjoilun ja toteutetaan terveysturvallisesti.