Millaista digitukea kotkalaiset tarvitsevat?

Julkaistu 23.02.2022

Huomio – vastausaika on päättynyt. Kiitos osallistujille!

Osallistu digitaito- ja digitukikyselyyn

Digitukea kehitetään aktiivisesti Kymenlaaksossa. Myös Kotkassa on tarjolla monenlaista maksutonta digitukea. Tietoa Kotkan digituesta saa kaupungin verkkosivuilta osoitteesta Digituki | Kotkan kaupunki sekä kirjastoista.

Kuntalaisten digitaitojen ja digituen tarpeiden ymmärtäminen on palvelun kehittämisen kannalta tärkeää. Tästä syystä Kymenlaakson liitto järjestää yhteistyössä kuntien kanssa koko Kymenlaaksoa koskevan digitaito- ja digitukikyselyn. Kunnissa toimivat digitukiverkostot kehittävät oman kunnan digitukitarjontaa kyselyn vastausten perusteella. Vastauksia toivotaan runsaasti kaiken ikäisiltä ja eri elämäntilanteessa olevilta kuntalaisilta.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä (linkki poistettu 24.3.2022).

Digitaito- ja digitukikysely on avoinna 23.2. – 23.3.2022.

Kyselyyn on mahdollisuus vastata paperilomakkeella kirjastossa.

Kymenlaakson liitto auttaa kuntia koordinoimaan alueen digitukea vielä tämän vuoden huhtikuun loppuun saakka. Toiminnan taustalla on Valtiovarainministeriön digitalisaation edistämisen kaksivuotinen maakunnallinen digitukihanke, joka päättyi lokakuussa 2021. Vuoden 2022 alusta Digi- ja väestötietovirasto on vastannut digituen kansallisesta koordinoinnista. Kotkassa toimii aktiivinen digitukiverkosto, joka kehittää ja tarjoaa yhdessä digitukea kaikille kotkalaisille. Kotka on valtakunnallisen digitukiverkoston jäsen.

Lisätietoja

Kymenlaakson liitto, DigiKymenlaakso-hanke
Katariina Terävä, projektipäällikkö
P. 044 554 9874
katariina.terava@kymenlaakso.fi

Kotkan kaupunki
Jaana Feldt, palvelusuunnittelija
P. 040 640 1763
jaana.feldt@kotka.fi

Valtakunnallinen digitukiverkoston logo. Sinisellä pohjalla lukee teksti: valtakunnallinen digitukiverkoston jäsen.