Kaupunginteatterin näytöksiin saa tulla ilman koronapassia

Julkaistu 27.10.2021

Kotkan kaupunginteatteri muistuttaa, että teatterin näytöksiin voi tulla ilman koronapassia, koska Kymenlaakso on edelleen kiihtymisvaiheessa, jolloin koronarajoitukset eivät rajoita teatterin toimintaa.
Koronapassi voi sen sijaan tulevaisuudessa olla ajankohtainen, jos koronatilanne Kymenlaaksossa pahenee ja alue siirtyy leviämisvaiheeseen.

Rajoituksia osassa näytöksiä

Kaupunginteatteri rajoittaa itse katsojamäärää osassa näytöksiä, jotta turvavälit voidaan varmistaa, mutta purkaa samalla rajoituksia esitys kerrallaan.
Ravintola Kairoon pääsee 150 asiakasta, mikä on 100 % kapasiteetista ja katastrofikomedian Peter Pan menee pieleen kaikki katsojapaikat ovat käytössä sataprosenttisesti heti ensi-illasta alkaen.
Paikat myydään vuodenvaihteeseen asti numeroimattomana ja henkilökunta ohjaa katsojat paikoilleen.

Turvallisuuteen kiinnitetään edelleen erityishuomiota

Kaupunginteatteri lisäsi viime syksynä teatterin asiakastiloihin henkilökuntaa huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta ja tilojen siisteydestä.
Asiakkaita kehotetaan edelleen käyttämään maskia, saapumaan terveenä ja ajoissa, muistamaan turvavälit ja käsihygienian sekä käyttämään lähimaksua. Saapumisohjeet löytyvät teatteri nettisivuilta www.kotkanteatteri.fi.
Apua saa myös puhelimitse Lippumyymälästä, p. 05 234 4199.

Mikäli asiakas tuntee itsensä vähänkin kipeäksi, kehotetaan häntä vaihtamaan lipun näytelmän toiseen esitykseen Lippumyymälässä. Sen voi tehdä maksutta koska tahansa, p. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi