Idea-area (ID #202)

Julkaistu 15.04.2021

EI JATKOON

Maahanmuuttajat, ikäihmiset, yksinäiset ja taiteilijat. Oikeastaan kaikki kotkalaiset.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kotkan kaupunki, Steveco ym., joilla on paljon tyhjää tilaa. Kesällä puistot, pop-up -ravintolat, etniset ja kotimaiset. Sinkku piknikit. Stand up kaikille, jotka vaan haluavat. Siivouspäiviä. Pallogrillin Kotkan mestaruus. Kierrätyspäivät, kama kieroon. Vaikka mitä kotkalaisille, vapaat kädet ehdotuksille.

IDEAN JÄTTI: Timo Savela

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäiseen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Kaupungissa löytyy jo paljon yhteiseen käyttöön tarkoitettuja tiloja, joita yhdistykset tai yksittäiset asukkaat voivat varata. Lisäksi tapahtumia voi pitää kauniissa puistoissamme, toreilla ja monenlaisissa paikoissa. Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut ovat laatineet ohjeistusta tapahtuman järjestämiseen Kotkassa. Sivulle on koottu yksinkertainen ohjeistus, lähinnä listaa muistettavista tai huomioitavista asioista sekä linkkejä ohjaamaan niihin tahoihin, joiden kanssa useimmat järjestäjät asioivat. Ohje löytyy: https://www.kotka.fi/vapaa-aika/kulttuuri-ja-tapahtumapalvelut/tapahtumat/

Erilaisia tiloja tilaisuuksille ja tapahtumille puolestaan löytyy mm.