Kesäkortin myyntiä vauhditetaan some-kampanjalla

Julkaistu 26.05.2020

Perinteisen kesäkortin myynti eteläisessä Kymenlaaksossa käydään poikkeuksellisissa olosuhteissa. Koronaviruksen lisäämien etätöiden ja koulujen etäopetuksen takia on linja-autossa matkustaminen vähentynyt kevään mittaan. Myyntipisteet ovat olleet myös osan normaalista myyntiajasta suljettuja.

Nyt joukkoliikenteen käyttöä ja samalla kesäkortin myyntiä yritetään lisätä sosiaalisen median kampanjalla. Kortin myyntiaikaa pidennettiin 14.6. saakka ja reipas somekampanja on jo ilmestynyt Facebookiin.

Kampanjassa tavataan uusi ystävämme, hieman mielikuvituksellinen hahmo Waltti. Hän on urheilullinen ja luontoa ajatteleva hahmo. Kesäisin hän pyöräilee ja kävelee ja käyttää tietenkin bussia.
Facebookissa julkaistaan kuvakertomusta siitä, mitä Waltti teki viime kesänä, siitä kun jäi pari valokuvaakin muistoksi.

Tämän kesän menoihin tuli Waltillakin muutos, kun pandemia sotki monet suunnitelmat. Hän nauttii kuitenkin omasta kotiseudustaan ja tekee sitä pyörän lisäksi edullisella Kesäkortilla.

Waltti ei luovuta helposti ja kannustaa kaikkia olemaan positiivinen. Siksi Kotkan seudun joukkoliikenne lähtee kanssasi kesäseikkailuun ja julistaa valokuvakilpailun: ”mitä Waltti tekee juuri sinun kanssasi tänä kesänä? ”

Sivuille www.kotkanaikataulut.fi laitetaan esille ohjeet kilpailusta. Nyt etsitään positiivista Walttia valokuviin. Palkintona on kolme arvolatausta Waltti-kortille.
Pääpalkinnon voittajan korttiin ladataan arvoa 50 euroa ja kahden seuraavan korttiin ladataan 25 euroa. Parhaat kuvat julkaistaan syksyllä.
Tietoa kesäkortista, eri vyöhykkeistä ja myyntihinnoista: www.kotkanaikataulut.fi