Vapaa-ajan tontit

Kotkasta on mahdollista nauttia myös vapaa-ajan asumisen muodossa. Merellinen miljöö ja saaristo ovat omiaan irroittamaan arjesta ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta omassa rauhassa.

Tällä hetkellä kaupungilla on myynnissä kauniita vapaa-ajan tontteja Pitkäsaaresta. Vapaa-ajan tonttien hintaan kuuluu sähköliittymä, minkä lisäksi on mahdollista liittyä kesäveteen.

Haku ja varaus

Vapaa-ajan tontteja haetaan Etelä-Kymenlaakson karttapalvelusta. Varaus on voimassa kuusi kuukautta (6 kk), jonka jälkeen tontista tehdään kaupat. Vapaa-ajan tontteja ei ole mahdollista vuokrata. Karttapalvelussa näkyy vain vapaat, varattavissa olevat tontit.

Varaaminen tapahtuu klikkaamalla haluttua tonttia, jolloin tontin tiedot tulevat esiin sivun oikeaan laitaan. Klikkaa linkkiä ”lisää tämä tontti hakemukseen” ja siirry hakemukseen.

Siirry Etelä-Kymenlaakson karttapalveluun

Rakentamisen aloittaminen

Rakennuspaikan ostaja sitoutuu rakentamaan ranta-asemakaavan mukaisen lomarakennuksen kolmen vuoden kuluessa siten, että rakennuksessa voidaan tehdä käyttöönottotarkastus. Huomaathan, että vapaa-ajan tontteja ei voi myöskään rakentamattomana luovuttaa edelleen.