Lastenkomedia ”Tohtori Zeiffal, tohtori Zeigal ja Virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni” teosesittelyssä Naapurissa

Julkaistu 27.03.2024

Vauhdikas hippojahti alkakoon! Hilpeä ja mukaansatempaava lastenkomedia Tohtori Zeiffal, tohtori Zeigal ja Virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni saapuu ensi-iltaan Kotkan kaupunginteatterin Naapuri-näyttämölle lauantaina 6.4. klo 15.

Teosesittely keskiviikkona 3.4.

Tervetuloa tutustumaan ennakkoon näytelmään ja sen tekijöihin Kotkan kaupunginteatterin Naapuri-näyttämölle keskiviikkona 3.4. klo 13. Tilaisuus on kaikille avoin.

Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Georgia Murphy, Louise Dickinson ja Oli Weatherly. Teoksen suomennoksen on tehnyt Kotkan kaupunginteatterin kapellimestari Jouni Bäckström, joka on myös ohjannut esityksen. Tohtori Zeiffalin ja tohtori Zeigalin koomisissa rooleissa nähdään Mirka Mylläri ja Kalle Kurikkala.

”Tohtori Zeiffal, tohtori Zeigal ja Virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni”, kutsuu yleisön auttamaan hajamielistä tohtori Zeiffalia pyydystämään virtahevon tämän patentoiduilla hippovälineillä.

Tässä interaktiivisessa koko perheen komediassa voit odottaa hulvattomia hetkiä, surrealistista slapstickiä ja fantastisia kommelluksia. Nappaa mukaan hippovälineesi ja hippokuukkelikakkulat, sillä tohtori Zeiffal on todennäköisesti taas hukannut omansa…

Lue Kotkan kaupunginteatterin verkkosivulta lisää esityksestä, katso esityskuvat ja esityksen musiikkivideo Hippopotamus: Kotkanteatteri.fi/ohjelmisto/tohtori-zeiffal-tohtori-zeigal-ja-virtahepo-jota-ei-koskaan-saatu-kiinni